Denizlisporlu Rodallega, Fenerbahçe’nin radarında – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlisporlu Rodallega, Fenerbahçe’nin radarında

Denizlisporlu Rodallega, Fenerbahçe’nin radarında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Aralık 2019 Pazartesi - 10:09Güncelleme: 9 Aralık 2019 Pazartesi - 10:09
Denizlisporlu Rodallega, Fenerbahçe’nin radarında

Denizlispor’un suskun golcüsü Hugo Rodallega, Fenerbahçe’nin radarına girdi. Gol yollarında Vedat Muriç’e alternatif arayan Ersun Yanal’ın, ara transferde Rodallega’nın transfer edilmesini istediği bildirildi.

Fotomaç’ın haberine göre, çok fazla transfer yapılmasını istemeyen Ersun Yanal’ın, "Vedat Muriç yokken zorlandığımızı gördüm. Forvette Vedat için güçlü bir alternatife ihtiyacım var” dediği, bunun için de alternatif isimler üzerinde durduğu belirtildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, hücumda gol yükünü tek başına sırtlayan ve zorlanan Vedat Muriç'e hem yardımcı hem de alternatif olabilecek bir isim istiyor. Tecrübeli çalıştırıcının yönetime, Hugo Rodallega'nın ismini verdiği ileri sürüldü.

Finansal Fair Play kuralları nedeniyle transferde bütçe sıkıntısı yaşayan sarı-lacivertli kulübün, ocak ayında Yukatel Denizlispor ile temasa geçip nabız yoklaması bekleniyor. Transferde takas formülünün de gündeme gelebileceği ifade edildi. Trabzonspor ile anlaşamayınca sezon başında Denizlispor'a iki yıllık imza atan Rodallega, bu sezon ligde 10 maçta 2 gol kaydetti.

34 yaşındaki Kolombiyalı forvet, geçen sezon Trabzonspor formasıyla ligde 33 maçta 15 gol, 3 asist gerçekleştirmişti.