Recep Niyaz: İyi başladık, inşallah iyi bitiririz – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Recep Niyaz: İyi başladık, inşallah iyi...

Recep Niyaz: İyi başladık, inşallah iyi bitiririz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ağustos 2019 Cumartesi - 09:21Güncelleme: 17 Ağustos 2019 Cumartesi - 09:21
Recep Niyaz: İyi başladık, inşallah iyi bitiririz

Yukatel Denizlispor adına Süper Lig'de bu sezonun ilk golünü kaydeden Recep Niyaz, çok zor bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Yetiştiği yuvaya yeniden dönen ve geçen sezon elde edilen şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden olan Recep Niyaz, kaldığı yerden devam ediyor. Attığı golle galibiyet perdesini açan Recep Niyaz, Galatasaray maçında oynadığı güzel futbolu golle süslemenin sevincini yaşadı.

Büyük takımların ilk maç sıkıntısını çok iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Recep Niyaz, "Buradan puan alacağımıza inanıyorduk. Bu, 3 puan olduğu için ayrı sevinçliyiz. Herkes çok iyi mücadele etti. Rakibimizin 10 kişi kalması bizim işimizi kolaylaştırdı" ifadelerini kullandı.

Recep Niyaz, tekrar döndükleri Süper Lig'e galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İyi başladık, inşallah iyi bitiririz" diye konuştu.

Sezonun ilk golünü atmayı başardığının hatırlatılması üzerine Recep Niyaz, "Çok şükür bu anı yaşamak nasip oldu. Taraftarlarımız bize inanmaya devam etsinler, biz iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ANADOLU AJANSI