Denizlisporlu Onazi’den tek kişilik tavla partisi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlisporlu Onazi’den tek kişilik tavla partisi

Denizlisporlu Onazi’den tek kişilik tavla partisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2020 Perşembe - 15:44Güncelleme: 26 Mart 2020 Perşembe - 19:41
Denizlisporlu Onazi’den tek kişilik tavla partisi

Denizlispor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, coronavirüs nedeniyle antrenmanlara ara verilmesi üzerine yalnızlığını “tek kişilik tavla partisi” ile giderip, eğlenmeye çalıştı

Denizlispor’un ara transfer döneminde Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Onazi, coronavirüs nedeniyle lige ara verilmesi, bu nedenle de antrenmanların 30 Mart’a kadar yapılmayacağının açıklanmasıyla zaman geçirebilmek için kendi başına aktiviteler yapıyor.

Bunlarda birisi de kendi kendine tavla oynaması oldu. Hayali rakip olarak havlu peçeteyi seçen Onazi, zarları önce kendisi çin atıp, pulları oynadıktan sonra yer değiştirerek yeniden zar atıyor. Bunu eğlenceye dönüştüren Onazi, sonunda kazanan olarak kendisini ilan edip, tavlayı “öğren de gel” dercesine havlu peçete rulosunun üzerine bırakıyor.

 

Onazi’nin görüntüsünü çekip. sosyal medyadan paylaştığı tek kişilik tavla partisi videosu birçok takipçisi tarafından izlendi.

Video paylaşımı Onazi’nin “Zorunlu olmadıkça evde kal. Çünkü evde hayat var. COVID-19 bittikten sonra normal hayata başlayacağız beraber” çağrısıyla bitiyor.