Rodallega’dan Rooney ve Gerrard için çok konuşulacak sözler – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Rodallega’dan Rooney ve Gerrard için çok...

Rodallega’dan Rooney ve Gerrard için çok konuşulacak sözler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 00:31Güncelleme: 22 Mayıs 2021 Cumartesi - 16:18
Rodallega’dan Rooney ve Gerrard için çok konuşulacak sözler

Denizlispor’un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega’dan, İngiliz futboluna damga vuran isimlerden Wayne Rooney ve Steven Gerrard ile ilgili çok çarpıcı açıklama geldi.

Skor’da yayımlanan habere göre, Denizlispor'un forveti Hugo Rodallega, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında Wayne Rooney ve Steven Gerrard hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Bir dönem İngiltere'de Fulham ve Wigan forması giyen Denizlisporlu futbolcu Hugo Rodallega, Steven Gerrard ve Wayne Rooney hakkında çok konuşulacak sözler sarfetti.

Açıklamaları İngiliz basınında haber olan Rodallega, "İnsanlar, Manchester'de deli gibi içen Rooney ile kaç kez çarpıştığımı ya da Gerard'ı bir barda üstü çıplak şekilde dans ederken gördüğümü bilselerdi..." ifadelerini kullandı ve sözlerine şöyle devam etti:

"Onlar insan, bunda yanlış bir şey yok. İçki içmeyen futbolcu sayısı bir elinizdeki parmaklar kadardır. Herkes dışarı çıkar ve içer. Her zaman söyledim. İçmeyi ve dans etmeyi severim. Salsa dansını seviyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Futbolcu olduğumuzu biliyorum ama biz de insanız."

Rodallega, Premier Lig’de Fulham formasıyla 84 maçta 19, Wigan formasıyla 117 maçta 24 gol atma kaydetti.