Denizlispor’dan Antalyaspor’a 6 puanlık ikram: 0-3 – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’dan Antalyaspor’a 6 puanlık ikram: 0-3

Denizlispor’dan Antalyaspor’a 6 puanlık ikram: 0-3

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ocak 2020 Pazar - 15:27Güncelleme: 26 Ocak 2020 Pazar - 15:42
Denizlispor’dan Antalyaspor’a 6 puanlık ikram: 0-3

Yukatel Denizlispor, evinde kaybetme alışkanlığına bir de farklı yenilmeleri ekledi. Yeşil-siyahlılar, düşme hattındaki rakibine 3-0 yenilerek adeta hayat verdi.

Denizlispor’un misafirperverliği devam ediyor. Alanyaspor’a 5-1 kaybeden Horozlar, bu kez de bir başka Akdeniz temsilcisine farklı yenildi. Yeşil-siyahlı takım, kazandığında üst sıralara doğru çıkışa geçeceği maçta, rakibinin kontrataklarına kolay teslim oldu. İlk kez stoper olarak maça çıkan Sackey ile Lopes’in arasına atılan toplar tehlike yarattı. Bunlardan ikisi de birbirinin kopyası gibi golle sonuçlandı.

Son 4 maçtan sadece bir puan çıkarabilen yeşil-siyahlı takım kalesinde de tam 12 gol gördü. Attığı gol ise 4’te kaldı. Bu tobloda bir an önce toparlanılmaması durumunda tehlike çanlarının yakından çalacağının işareti oldu.

Antalyaspor, ilk yarıda evinde 2-0 yenildiği Yukatel Denizlispor’dan rövanşı farklı alırken, hanesine deyim yerindeyse 6 puan yazdırdı. Son 8 maçını kaybeden Akdeniz temsilcisi, bu galibiyetle ligde kalma adına önemli bir çıkışa imza attı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 4: Barrow’un kullandığı korner atışında ön direkte iyi yükselen Oğuz Yılmaz kafayla vuruşunu yaptı. Kaleci Boffin, çizgi üzerinde topu kontrol etti.

DAKİKA 16: Gelişen Antamyaspor atağında Jahovic bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Stackhowiak ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.

DAKİKA 22: Rodallega’nın pasıyla hareketlenen Barrow, çapraz şutunu attı. Ancak meşin yuvarlak kale yerine autu buldu.

DAKİKA 26: Mukairu'nun defansın gerisinde topla buluşturduğu Jahovic, meşin yuvarlağı Stackhowiak’ın yanından filelere yolladı: 0-1

DAKİKA 38: Onazi’nin ortasında Rodallega kötü bir vuruşlu topu üstten dışarı attı.

DAKİKA 41: İlk golde olduğu gibi bu kez Fredy pasında defansın gerisine sarkan Mukairu, fileleri havalandırmakta zorlanmadı: 0-2

DAKİKA 45+5: Barrow’un korner atışında Oğuz Yılmaz topu kafayla kaleye gönderdi. Boffin son bir hamleyle meşin yuvarlağı kornere çeldi

DAKİKA 50: Barrow’un kullandığı korner atışında Antalyaspor defansından seken topu Murawski şutladı. Ancak meşin yuvarlak yandan dışarıya gitti.

DAKİKA 57: Antalyaspor atağında Oğuz Yılmaz’ın çeldiği topla buluşan Leschuk, fileleri havalandırdı: 0-3

DAKİKA 70: Sinan Gümüş’ün pasında Kudriashov ceza sahasına girdi. Vuruşunda Stackhowiak topu kornere çeldi. Ribeiro’nun korner atışında defanstan seken meşin yuvarlağı Sinan Gümüş şutladı. Ancak Stackhowiak gole izin vermedi.

DAKİKA 90+2: Sedat Şahintürk’ün ortasında Oğuz Yılmaz kafayla dokundu. Fakat top direğin üzerinden auta gitti.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Bahtiyar Birinci, İbrahim Bozbey

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Sackey, Lopes, Onazi (Oscar Dk 57), Murawski, Ismail Aissati (Recep Niyaz 78), Olcay Şahan (Sedat Şahintürk Dk 46), Barrow, Rodallega

ANTALYASPOR: Boffin, Celustka, Chico, Bünyamin Balcı, Kudriashov, Veysel Sarı, Yekta Kurtuluş (Ufuk Akyol 82), Fredy, Sinan Gümüş (Harun Alpsoy 78), Mukairu, Jahovic (Leschuk Dk 46)

GOLLER: Jahovic Dk 26, Mukairu Dk 41, Leschuk Dk 57

S.KART: Onazi,Oğuz Yılmaz (Y.Denizlispor), Bünyamin Balcı, Mukairu (Antalyaspor)