Denizlispor’da Lopes’ten sevindirici haber – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da Lopes’ten sevindirici haber

Denizlispor’da Lopes’ten sevindirici haber

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mart 2020 Salı - 16:39Güncelleme: 10 Mart 2020 Salı - 18:24
Denizlispor’da Lopes’ten sevindirici haber

Ligin ikinci yarısında sakatlıklarla boğuşan Yukatel Denizlispor’da sevindirici gelişme. Altı haftadır takımdan uzak olan Tiago Lopes, iyileşti ve takımla çalışmalara başladı.

Yeşil-siyahlı takım, bu hafta kendi sahasında oynayacağı kritik Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. 28 puanlı iki takımın karşılaşması alt sıraları yakından ilgilendiriyor.

Bu maçı kazanıp rahat bir nefes almak, gelecek haftalara daha güvenli bakmak isteyen Denizlispor, ilk çalışmasını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda gerçekleşen çift kale maç ile sona erdi.

LOPES TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu arada Denizlispor’un sağbeki Tiago Lopes’ten sevindirici haber geldi. 4 Şubat’taki antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan ve 6 haftadır formasından uzak kalan Lopes, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

FİZYOTERAPİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTILAR

Fenerbahçe maçı öncesi son antrenmanda sakatlanan Ben Youssef ile tedavileri devam eden Hadi Sacko, Isaac Sackey ve Kibong Mbamba ise fizyoterapist eşliğinde özel olarak çalıştı.

3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Yeşil-siyahlı takımda Barrow, Zeki Yavru ve Oğuz Yılmaz 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. bu futbolcular Gençlerbirliği maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.