İldiz: En az üç oyuncuya daha ihtiyacımız var – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. İldiz: En az üç oyuncuya daha...

İldiz: En az üç oyuncuya daha ihtiyacımız var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ağustos 2019 Perşembe - 14:22Güncelleme: 8 Ağustos 2019 Perşembe - 14:22
İldiz: En az üç oyuncuya daha ihtiyacımız var

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “transfer şampiyonu” gibi gösterildiklerini anımsatıp, ama öyle olmadığını, en az üç oyuncuya daha ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Yeşil-siyahlı takımın teknik patronu Yücel İldiz, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'de işlerinin zor olduğunu bildiklerini, yeni sezona az bir süre kala takımı en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Takım yapılanması anlamında transfer komitesinin 24 saat çalıştığını dile getiren İldiz, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu işler hiç kolay olmuyor. Sahada elimizden geldiğince takımı hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Şu anda çok önemli mevkilerde en az üç oyuncuya daha ihtiyacımız var. Camia olarak bu kadar kısa süre içerisinde gerçekten çok fazla şey başardığımızı zannediyorum. Ancak hala çok eksiğimiz var kabul etmek lazım. Süper Lig’in bir gerçeği var; ligdeki hedeflerimizi yakalamak, çağdaş futbol oynamak, kazanma alışkanlığı kazanmak için ciddi bir kadronuzun olması gerekiyor. Burada biz biraz geç kaldık. Lig devam ederken transfer döneminde bu eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız. Tamamlamak da zorundayız."

Sahada iyi bir Denizlispor izlettirmek istediklerini vurgulayan İldiz, "Kamuoyunun bizden beklentisi çok fazla. Transfer şampiyonuymuşuz gibi gösteriliyor ama o iş öyle değil. Alternatif olarak aldığımız isimler de var. Transfer döneminde eksikliklerimizi gideririz diye düşünüyorum. Yarın Altay ile son bir hazırlık maçımız var. Şu an saha içi ve saha dışı yapılandırmamızı devam ettirmeye çalışıyoruz. En iyi Denizlispor'u sahada göstermeye çalışacağız. Ancak bu konuda zamana ihtiyacımız var" diye konuştu