Denizlispor, revire döndü – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, revire döndü

Denizlispor, revire döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2020 Pazartesi - 14:48Güncelleme: 16 Mart 2020 Pazartesi - 14:51
Denizlispor, revire döndü

Yukatel Denizlispor, revire döndü. Son 3 maçta topladığı 7 puanla biraz olsun rahat nefes alan yeşil-siyahlı takımda, sakat futbolcuların sayısının artması can sıkıyor.

Yeşil-siyahlı takımın başı sakatlıklarla dertte. Kadro derinliği bulunmayan Horozlar, art arda yaşanan sakatlıklarla birçok futbolcusundan yararlanamıyor. Bu nedenle maç içinde oyuna müdahale konusunda teknik direktör Bülent Uygun’un elinde fazla seçenek kalmıyor.

İŞTE SAKAT FUTBOLCULAR

Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen, bu nedenle bir ay sahalardan uzak kalacağı ifade edilen Recep Niyaz’dan sonra bir kötü haber de Modou Barrow’dan geldi. Aynı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Barrow’un MR sonucunda sağ üst adalesinde yırtık belirlendi. Bu futbolcunun da 2-3 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.

Fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam eden ve tedavi sürecinde sona gelinen Isaac Sackey’nin ise bu hafta içinde takımımız ile birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Tedavileri devam eden Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef’in milli maç arasında takımla birlikte çalışmalara başlamaları bekleniyor.

Kaleci Tolgahan Acar’ın da sağ arka alt adelesinde küçük yırtık görülmesi nedeniyle özel bandajla sahaya çıkabildiği kaydedildi,

SİVAS MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan yeşil-siyahlılar, 21 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmalarıyla devam etti ve dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi.