Denizlispor logolu dezenfektan ve kolonyalar satışta – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor logolu dezenfektan ve kolonyalar satışta

Denizlispor logolu dezenfektan ve kolonyalar satışta

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2020 Salı - 22:36Güncelleme: 2 Haziran 2020 Salı - 22:36
Denizlispor logolu dezenfektan ve kolonyalar satışta

Yukatel Denizlispor Kulübü, coronavirüs sürecinde lige verilen ara ve maçların seyircisiz oynanması nedeniyle yaşadığı maddi sıkıntıya çözüm amacıyla, kulübün logosunu taşıyan dezenfektan ve kolonyayı satışa sundu.

Yeşil-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan “Hem Destek Ol Hem Sağlıklı Kal” çağrısıyla, dezenfektan ve kolonya satışları taraftarlara duyuruldu. Açıklamada, “Coronavirüsü yenmek için çıkılan yolda artık biz de varız. Salgına karşı alınacak en önemli tedbirlerin başında gelen sağlık konusunda, kulübümüzün ürünleri olan dezenfektan ve kolonyadan satın alarak hem kulübümüze destek verelim hem de sağlıklı yarınlara birlikte yürüyelim” denildi.

Ürünlerin makbuz karşılığı satılacağı, dezenfektan fiyatının 50 lira, kolonya fiyatının 30 lira olarak belirlendiği, yeşil-siyahlı renklere gönül verenlerin Eski Kız Meslek Lisesi Otoparkı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Bayramyeri Meydanı, Denizlispor Store (Atatürk Stadı yanı) ve Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki satış noktalarından ürünleri temin edebileceği belirtildi.

Dezenfektan ve kolonyalardan 10 adet üzerin sipariş verilmesi durumundu adrese teslim yapılacağı da belirtildi.