Denizlispor, Konyaspor’a evinde yenildi: 0-1 – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Konyaspor’a evinde yenildi: 0-1

Denizlispor, Konyaspor’a evinde yenildi: 0-1

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Eylül 2019 Pazar - 22:01Güncelleme: 15 Eylül 2019 Pazar - 22:05
Denizlispor, Konyaspor’a evinde yenildi: 0-1

Yukatel Denizlispor, sezonun ilk yenilgisini kendi evinde aldı. Yeşil-siyahlılar, Konyaspor’a 1-0 mağlup oldu.

İlk 3 haftayı yenilgisiz geçen Y.Denizlispor ile Konyaspor’un karşı karşıya geldiği maçın özellikle ilk yarısı keyifli ve zevkli geçti. Konuk Konyaspor’un daha etkili ataklar geliştirdiği ilk yarıda, Stackhowiak başarılı bir performans ortaya koydu ve net pozisyonlarda kalesini golden korudu.

Yeşil-siyahlıların ataklarda her topu Rodallega’ya aktarmaya çalışması, bir dönem her topun santrafor Bahtiyar Yorulmaz’a uzaktan şişirilmesini anımsattı. Bunlardan ikisinde net fırsat yakalayan Rodallega, topu ağlarla buluşturamadı.

Denizlispor aynı oyun anlayışını ikinci yarıda da sürdürünce, Konyaspor baskısını daha da artırdı ve defansın durdurmakta zorlandığı Miya, bir pozisyonda Stackhowiak’ı avladı. Bu aynı zamanda başarılı file bekçisinin bu sezon yediği ilk gol oldu. Yeşil-siyahlı takımda Recep Niyaz ve Ismail Aissati’nin orta alandaki silik futbolu etkili ataklar gelişmesini engellerken, ileri uçtaki futbolcuların da etkili olmasını önledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 7: Y. Denizlispor defansının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Miya kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak direğin hemen üzerinden auta gitti.

DAKİKA 10: Yeşil-siyahlıların kalesi büyük bir tehlike atlattı. Alper Uludağ sol kanattan ceza sahasına girdi. Vuruşunda Stackhowiak’ın müdahale ettiği top direkten döndü.

DAKİKA 12: Y.Denizlispor, Konyaspor kalesini Rodallega ile yokladı. Bu futbolcunun şutunda top yandan auta gitti.

DAKİKA 13: Bergdich’in ceza sahasına havalandırdığı topu Rodallega kafayla kaleye gönderdi. Ancak Serkan Kırıntılı topu kornere çelerek gole izin vermedi.

DAKİKA 28: Miya’nın ceza sahası dışından kaleye göndrdiği topu Stackhowiak çeldi, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA 34: Barrow, topu al da at diye Rodallega’nın önüne bıraktı. Ancak bu futbolcu, Serkan Kırıntılı ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kale yerine autu gördü.

DAKİKA 45+1: Ismail Aissati’nin kaptırdığı topu Alper Uludağ ortaladı. Miya nefis bir vuruşla kaleye gönderdi. İyi yer tutan Stackhowiak, kalesini bir kez daha golden korudu.

DAKİKA 54: Milosevic, sol kanattan taşıdığı topu Miya’ya aktardı. Bu futbolcu penaltı noktası üzerinden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı Denizlispor kalesine gönderdi: 0-1

DAKİKA 90: Zeki Yavru’nun korner atışında Oğuz Yılmaz kafayla şutladı. Ancak Serkan Kırıntılı gole izin vermedi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Ali Şansalan, İsmail Şencan, Murat Ergin Gözütok

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Bergdich, Murawski, Isaac Sackey (Sacko 70), Ismail Aissati (Mehmet Akyüz 85), Recep Niyaz (Olcay Şahan 74), Barrow, Rodallega

KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Marin Anicic, Alper Uludağ, Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner (Shengelia 74), Faruok Miya, Milosevic (Volkan Fındık 90+2), Bajic (Hadzıahmetovıc 83)

GOL: Miya Dk. 54 (Konyaspor)

S.KART: Isaac Sackey, Bergdich, Rodallega, Murawski (Y.Denizlispor) Ali Turan, Milosevic (Konyaspor)

Fotoğra: AA