Denizlispor ile İldiz’in yolları ayrıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor ile İldiz’in yolları ayrıldı

Denizlispor ile İldiz’in yolları ayrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2019 Salı - 15:49Güncelleme: 8 Ekim 2019 Salı - 16:15
Denizlispor ile İldiz’in yolları ayrıldı

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkati çeken Yukatel Denizlispor’da, teknik direktör Yücel İldiz ile yollar ayrıldı.

Denizlispor’da 5 haftadan bu yanan alınan kötü sonuçların faturası İldiz’e kesildi. Yapılan açıklama, “Kulübümüz profesyonel futbol takımının durumu yönetim kurulumuzca değerlendirilmiş olup, teknik direktörümüz Yücel İldiz’in sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesine karar verilmiştir. Sayın İldiz’e kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, profesyonel hayatında başarılar dileriz” denildi.

Kulüp yönetiminden alınan bilgilere göre, teknik direktörlük için Bülent Uygun, Mehmet Özdilek, Tolunay Kafkas ve Samet Aybaba’nın isimleri geçiyor.

•Denizlispor Teknik Direktörü İldiz istifa etti mi?

Yeşil-siyahlı ekip son 5 hafta kendi evinde Konyaspor ve Kasımpaşa’ya yenilmiş, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 5-1 gibi farklı bir skorla ykaybetmişti. Göztepe ve Kayserispor ile de 1-1 berabere kalmıştı.

• Denizlispor'da yönetim, teknik direktör İldiz'i dinleyecek

Öte yandan Kulüp başkanı Ali Çetin, dün yaptığı açıklamada, “Hoca bizim babamız. Allah ondan bin kere razı olsun. Üç maç kaybettik diye haydi güle güle deme şansımız yok” açıklamasını yapmıştı.