Denizlispor, Gaziantep’te 3 altın puan buldu: 1-2 – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Gaziantep’te 3 altın puan buldu:...

Denizlispor, Gaziantep’te 3 altın puan buldu: 1-2

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2019 Pazar - 16:01Güncelleme: 1 Aralık 2019 Pazar - 16:40
Denizlispor, Gaziantep’te 3 altın puan buldu: 1-2

Yukatel Denizlispor, Gaziantep deplasmanında Sacko’nun golleriyle 3 puana ulaştı: 1-2

Üst sıralara tırmanışa geçmek için Gaziantep deplasmanına puan hedefiyle çıkan yeşil-siyahlılar, istediğini aldı. Rakibini durdurup kontrataklarla sonuca gitmek isteyen Horozlar, bu oyun planını maçın büyük bölümünde sahaya yansıttı. Yediği gole erken yanıt vermesi de Gaziantep FK’nin baskısını kırdı.

İlerleyen dakikalarda daha rahat bir oyun sergileyen yeşil-siyahlılar, gol için yüklendiği anlarda rakibin hatalarını değerlendirdi. Bunlardan birisinde de faturayı kesti. Maçın yıldızı ise Denizlispor’u galibiyete taşıyan gollere imza atan Sacko oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 23: Gaziantep FK atağında, Furkan Soyalp'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutta meşin yuvarlak az farkla dışarıya gitti.

DAKİKA 27: Ceza sahasında topla buluşan Papy'nin çaprazdan şutunda top direğin yanından auta çıktı.

DAKİKA 28: Av sahibi takım Furkan Soyalp ile gole yaklaştı. Bu futbolcunun vuruşunda Stackhowiak, kalesini golden korudu.

DAKİKA 44: Ani gelişen Denizlispor atağında Olcay Şahan'ın vuruşunu savunma son anda çeldi.

DAKİKA 52: Twumasi’nin 6 pas içine havalandırdığı topu Kayode kafayla kaleye gönderdi. Stackhowiak yaptığı müdahaleyle meşin yuvarlağı kornere çeldi

DAKİKA 53: Bergdich’in hatalı geri pasını yakalayan Kayode, düzgün bir vuruşla topu Denizlispor filelerine bıraktı: 1-0

DAKİKA 58: Defansın uzaklaştıramadığı topu Olcay Şahan, Sacko’ya aktardı. Bu futbolcu ceza sahasına girdi ve çaprazdan attığı şutla fileleri havalandırdı: 1-1

DAKİKA 74: Sacko’nun derinlemesine pasında defansın gerisinde topla buluşan Olcay Şahan, daha uygun durumdaki Rodallega’ya aktardı. Bu futbolcu da meşin yuvarlağı Gaziantep FM filelirine yuvarladı. Ancak, hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

DAKİKA 85: Hızlı gelişen Denizlispor atağında Barrow taşıdığı topu alda at diye Rodallega’nın önüne bıraktı. Bu futbolcu da ikramı gole çevirerek değerlendirdi: 1-2

STAT: Gaziantep Kalyon

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, İsmail Şencan, Samet Çiçek

GAZİANTEP FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Djılobodji, Kana Bıyık, Toşca, Güray Vural, Jefferson, Diarra, Furkan Soyalp (Chibsah Dk 77), Kayode, Twumasi (Pawlowski Dk 76)

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Lopes, Sapunaru (Oğuz Yılmaz Dk 48), Mustafa Yumlu, Bergdich, Sackey (Zeki Yavru Dk 86), Ismail Aissati, Olcay Şahan, Sacko (Oscar 90+1), Barrow, Rodallega

GOLLER: Kayode Dk 53 (Gaziantep FK), Sacko Dk 58-85 (Y.Denizlispor)

S.KART: Furkan Soyalp, Oğuz Ceylan (Gaziantep FK), Sacko, Ismail Aissati, Bergdich, Lopes, Barrow (Y.Denizlispor)