Denizlispor, eski futbolculara 8.8 milyon TL ödedi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, eski futbolculara 8.8 milyon TL...

Denizlispor, eski futbolculara 8.8 milyon TL ödedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ağustos 2019 Salı - 14:54Güncelleme: 15 Ağustos 2019 Perşembe - 10:54
Denizlispor, eski futbolculara 8.8 milyon TL ödedi

Yukatel Denizlispor, transfer yasağının kaldırılması için kulübün borçlu olduğu tüm futbolcu ve teknik ekip ile tek tek görüşüp ödemeleri yaptı. Ödeme miktarının 8.8 milyon lira olduğu öğrenildi

 Yeşil-Siyahlı Kulüp yönetimi, Galatasaray maçı öncesi eski borçlardan oluşan defteri kapattı. Transfer yasağını kaldırılması için daha önce açıklandığı gibi, eski futbolcular ile teknik adamlara olan 8.8 milyon lira tutarındaki borç ödendi.

EN FAZLA ÖDEME PEROVİC’E

Yukatel Denizlispor’un en fazla ödemeyi 2016-2017 sezonunda Alanyaspor’dan transfer edilen Sırbistan uyruklu futbolcu Slavko Perovic’e yaptı. Bu futbolcuya 200 bin avro ödendi.

İSMAİL HAKTAN ODABAŞI’NDAN JEST

Yeşil-siyahlı takımda bir dönem forma giyen İsmail Haktan Odabaşı ise, gecikme faizi ve avukatlık ücretlerinden vazgeçti. Kulüp yönetimi, İsmail Haktan’a bu davranışından dolayı teşekkür etti.

ÇETİN: ZOR BİR HAFTA GEÇİRDİK

Kulüp başkanı Ali Çetin, ödemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Zor bir hafta geçirdik. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz canla başla gerekli parayı tedarik edip transfer yasağını kaldırmak için uğraştı. Kulübün borçlu olduğu herkesin borçları ödendi. İsmail Haktan Odabaşı ise herkesten farklı bir şey yaptı. Alacak faizlerini ve avukat ücretini bağışlayarak destek oldu. Bu nedenle İsmail Haktan Odabaşı’na gösterdiği vefa örneği için teşekkür ederiz” dedi.