Denizlispor Başkanı Ali Çetin: İlk 5 hedefi için tüm mücadelemizi göstereceğiz – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor Başkanı Ali Çetin: İlk 5...

Denizlispor Başkanı Ali Çetin: İlk 5 hedefi için tüm mücadelemizi göstereceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2019 Perşembe - 14:01Güncelleme: 26 Eylül 2019 Perşembe - 14:06
Denizlispor Başkanı Ali Çetin: İlk 5 hedefi için tüm mücadelemizi göstereceğiz

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, ligdeki ilk 5 içinde yer alma hedefine dönüm mücadelenin devam edeceğini söyledi.

Yukatel Denizlispor’da, Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından gözler yeniden Kasımpaşa ile 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Futbolcular, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Yeşil-siyahlı takımda, tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

Kulüp Başkanı Ali Çetin ise, yaptığı açıklamada, maçı kazanmak için ellerinden gelen tüm mücadeleyi göstereceklerini belirtti. Çetin, “Takımın morali çok iyi. Kupa maçı bize moral verdi. Elimizden geleni yapacağız. İlk 5 hedefi için tüm mücadelemizi göstereceğiz. Sakatımız, cezalımız yok. Konya maçı hariç, diğerleri fena değildi. Kayseri’de çok güzel futbol oynadık. Avrupa standartlarında futbol oynadık ama şanssızlıklar yüzünden galip gelemedik” dedi.

Taraftara da seslenen Çetin, “Bize güvensinler, stadı doldursunlar. Denizlispor bu şehrin markası. Bu markayı Avrupa’ya hep birlikte taşıyalım. Biz elimizden gelen mücadeleyi gece gündüz yapıyoruz. 12. adam bizi yalnız bırakmasın” diye konuştu.