Fırat’tan teknik direktör ve Barrow açıklaması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Fırat’tan teknik direktör ve Barrow açıklaması

Fırat’tan teknik direktör ve Barrow açıklaması

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2020 Pazar - 15:41Güncelleme: 16 Şubat 2020 Pazar - 15:42
Fırat’tan teknik direktör ve Barrow açıklaması

Yukatel Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, teknik direktör konusunda birkaç isim belirlediklerini, Barrow konusunda ise Salı günü bir görüşme yapılacağını söyledi.

Yeşil-siyahlı kulübün futbol şubesinden sorumlu asbaşkanı Ali Fırat, D20haber.com’a yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunun kısa sürede çözüme kavuşacağını, yönetimin belirlediği birkaç isim olduğunu, bunlarla görüşüleceğini ve takıma yararlı olacak isimle anlaşacaklarını belirtti.

“BARROW YANLIŞ YAPTI AMA KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK”

Kayserispor maçı öncesi kampı terk eden ve kritik maçta forma giymeyen Barrow ile ilgili sorumuzu da yanıtlayan Fırat, “Barrow kulübümüzün sözleşmeli bir futbolcu ve sözleşmesi de devam ediyor. Yaptığı yanlış ama yaşadığımız süreçte kendisini gözden çıkarma gibi bir lüksümüz yok. Pazartesi veya salı günü menajeriyle birlikte Denizli’de olacak. Bir görüşme yapacağız. Yaptığını doğru bulmuyorum ve karşılığı kadro dışı olmalı. Ancak takımın durumunu da göz önünde bulundurarak bir karar vereceğiz. Disiplin talimatı ne diyorsa onu uygularız. Kendisi takımdan özür diler ve kaldığımız yerden devam ederiz” dedi.