Denizlispor, alt yapı futbolcuları için villa kiraladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, alt yapı futbolcuları için villa...

Denizlispor, alt yapı futbolcuları için villa kiraladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Temmuz 2019 Cumartesi - 13:57Güncelleme: 27 Temmuz 2019 Cumartesi - 13:57
Denizlispor, alt yapı futbolcuları için villa kiraladı

Yukatel Denizlispor, kulüp tesislerindeki yenileme çalışmaları nedeniyle alt yapıda yer alan futbolcular için villa kiraladı.

Atatürk Stadı’nın yanı sıra, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde de yenileme çalışmalarının devam etmesi nedeniyle alt yapı oyuncuları için bir villa kiralandı. 30 kişi kapasiteli binanın ranza ve yatakları Tuğra Mobilya’nın sahibi Hasan Arslanpir tarafından bağışlandı. Genç oyuncular, stadyumun yanında yer alan eski hizmet binası yenilenene kadar burada konaklayacak. Merkezde bulunan 7 katlı Kulüp binasının 5 katı altyapı için ayrılacak ve binanın yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardında da alt yapı oyuncuları burada konaklamaya başlayacak.

Alt yapıdan sorumlu asbaşkan Uğur Coşkun, konuyla ilgili “Kulüp olarak iyi transferler yapmanın yanı sıra genç oyuncular da yetiştirmemiz gerekiyor. Zaten hali hazırda alt yapıda oynayan hem yerli hem yabancı çocuklarımız var. Onlara daha iyi rehberlik etmek, ayrıca yeni yetenekleri de futbola kazandırmak istiyoruz. Bunun için de hem teknik hem de fiziki geniş imkânlar sağlamamız gerekiyor. Bunun gayreti içerisindeyiz. Bugün gösterdiğimiz çabaların inşallah ileride ürününü alacağız. Genç oyuncularımız için Kulübümüze destek veren Tuğra Mobilya sahibi Hasan Arslanpir’e de teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.

Öte yandan yeşil-siyahlılar, alt yapıyı güçlendirme çalışmaları kapsamında son olarak Altınordu’da U17 hocası olarak görev yapan İlker Seven’i kadrosuna kattı. Seven, U19 futbolcularını çalıştıracak.