Çetin: Şampiyonların maçı keyifli olacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Çetin: Şampiyonların maçı keyifli olacak

Çetin: Şampiyonların maçı keyifli olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2019 Perşembe - 14:52Güncelleme: 24 Temmuz 2019 Çarşamba - 15:57
Çetin: Şampiyonların maçı keyifli olacak

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, ligin ilk haftasında geçten sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile oynayacakları maçın keyifli geçeceğini söyledi.

2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonu fikstür çekiminin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Çetin, ligin ilk haftasında geçen sezonun Süper lig şampiyonu Galatasaray ile Spor Toto 1. Lig şampiyonu Yukatel Denizlispor’un karşı karşıya geleceğini, bu karşılaşmanın Denizli’de oynanacağını söyledi.

İlk maçın Galatasaray ile olmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Çetin, “Süper Lig’e uygun güçlü bir kadro kuruyoruz. Takımımızın kampı devam ediyor. Bir taraftan da stadyumumuzu standartlara uygun hale getirmek için çalışıyoruz. Zemin tamamlandı. Saha artık Süper Lig müsabakalarını oynamaya uygun. Koltuklarımızı da yerleştiriyoruz. Her biten tribünü de satışa açıyoruz. İlk hafta iki şampiyon karşılaşacak. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Bu sahada daha önce pek çok efsane maçlar oynandı. Takımımızın Kulübümüze, Denizli’ye yakışır bir performans sergileyeceğine inanıyorum” dedi.