Denizlili proföserden ekran başındakileri şoke eden hareket – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Denizlili proföserden ekran başındakileri şoke eden...

Denizlili proföserden ekran başındakileri şoke eden hareket

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2020 Perşembe - 10:26Güncelleme: 4 Haziran 2020 Perşembe - 10:26
Denizlili proföserden ekran başındakileri şoke eden hareket

ABD’de yaşayan ve coronavirüs salgını sürecinde televizyon ekranlarından yaptığı çıkışlarla tanınan Denizlili profesör Mehmet Çilingiroğlu, bu kez de Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunu eleştirirken öyle bir hareket yaptı ki, izleyenler şoke oldu.

ABD’de yaşayan ve coronavirüs sürecinde birçok televizyon kanalında canlı yayınlara katılan California Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, A Haber’deki programda Bilim Kurulunu 65 yaş ve üstündekilere ilişkin kararı nedeniyle adeta topa tuttu.

ELEŞTİRİRKEN ÖYLE BİR HAREKET YAPTI Kİ...

İnsanların sokağa çıkması gerektiğini savunan Prof. Dr. Çilingiroğlu, “Maskemi taktım, siperliğim olsun ya da olmasın. Bana dışarı çıkmamamın nedenini söyleyebilir misiniz? Topluluktan da uzak kaldım. Bunun bir zararını söyleyin bana. Benim bilmediğim bir şey mi var? Ya Bilim Kurulu oldun diye illa ki senin her dediğin gümüş tepsiyle yazılmış değil. Hacettepe'de 'çıkarın çocuklar' demiş. Neredeyse kulaklarını çekecek. Sonra da kendisi coronavirüs olmuş. Ne biçim Bilim Kurulu bu? Allah akıl vermiş hocam. Kullan diye vermiş Allah aklı. 65 yaşındaki insanlar; benim dayım dışarı çıkamıyor ya, bankadan parasını alacak çıkamıyor, ilacını alacak çıkamıyor. Bırakın artık çıksın insanlar” ifadelerini kullanırken yaptığı el hareketi programı izleyenleri şoke etti.

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, daha önce de ABD Başkanı Trump’a “geri zekalı” demişti.