PAÜ Hastanesi’ne yeni ayaktan kemoterapi ünitesi – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. PAÜ Hastanesi’ne yeni ayaktan kemoterapi ünitesi

PAÜ Hastanesi’ne yeni ayaktan kemoterapi ünitesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2019 Pazartesi - 13:15Güncelleme: 17 Haziran 2019 Pazartesi - 13:16
PAÜ Hastanesi’ne yeni ayaktan kemoterapi ünitesi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde yeni kurulan ayaktan kemoterapi ünitesinin kısa süre içinde hastalara hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yeni açılacak olan ayaktan kemoterapi ünitesinde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sonuna gelindiğini ifade eden Bağ, yaptığı bağışla PAÜ Hastanesi’ne ayaktan kemoterapi ünitesini kurulmasını sağlayan Urhan Boya Yönetim Kurulu Başkanı Selami Urhan ile ayrıca ünite proje çizimlerinin hazırlanmasında emeği geçen teknik atölye birimi çalışanı Ramazan Özdaş’a da teşekkür etti. Bağ, açılacak ünite ile ayaktan tedavi alacak hastalara erken tedavi sağlanacağını ve koltuk sayısı arttığı için de daha çok hastaya hizmet verebileceklerini belirtti.

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi ise PAÜ Hastanesi Poliklinik Binası’nda bulunan ünitenin bir hafta içinde hastalara hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise, mevcut ünitelere ek olarak 60 koltuklu kemoterapi ünitesi ile hastalara hizmet verecekleri için mutlu olduğunu söyledi.