CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı ve eşi hastanede – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı ve...

CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı ve eşi hastanede

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2020 Çarşamba - 14:06Güncelleme: 1 Nisan 2020 Çarşamba - 17:18
CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı ve eşi hastanede

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bir kadının hayatını kaybetmesinin ardından bir coronavirüs vakası haberi de Honaz’dan geldi. CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı’nın coronavirüs testinin poizitif çıktığı ve eşi ile birlikte Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Çin’den dünyaya yayılan ve dün itibariyle ülkemizde de 214 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan coronavirüs salgını Denizli’de de can aldı. Acıpayam’da bir kadının coronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastane vefat etmişti. Bugün de Honaz’dan CHP Kadın Kolları Başkanı’nın coronavirüs testinin pozitif çıktığı bilgisi ulaştı.

CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı, Denizli Devlet Hastanesinde tedaviye alınırken, eşinin de önlem amaçlı aynı hastanede bulunduğu öğrenildi.

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Bu arada, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, sosyal medyadan “CHP Honaz Kadın Kolları Başkanımızın koronavirüs testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan değerli başkanımıza acil şifalar diliyor, bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyorum” paylaşımını yaptı.