Beyin tümörü ameliyatı için Denizli’ye seçti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Beyin tümörü ameliyatı için Denizli’ye seçti

Beyin tümörü ameliyatı için Denizli’ye seçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ekim 2018 Salı - 17:16Güncelleme: 23 Ekim 2018 Salı - 17:16
Beyin tümörü ameliyatı için Denizli’ye seçti

Arnavutluk vatandaşı Alban Karapıcı, beyin tümörü ameliyatı için tüm araştırmalarının sonucunda Denizli’yi tercih etti.

Arnavutluk vatandaşı Alban Karapıcı’ya rahatsızlığıyla ilgili yapılan tetkikler sonucunda beyninde tümör bulunduğu teşhisi konuldu. Ameliyat olması gerektiği söylenen Karapıcı, tüm araştırmalarının ardından Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin Arnavutluk bağlantısı aracılığıyla tedavisinin Denizli’de yapılmasına karar verdi.

Kendi ülkesinde doktorlar tarafından umutsuz olarak bakılan ameliyat Denizli için Karapıcı’ya Denizli çare oldu. Beynindeki tümörü tamamen temizlenen Alban Karapıcı, Denizli’de adeta ikinci hayatına kavuştuğunu dile getirdi.

Hastane çalışanları tarafından da gösterilen ilgi ve alakanın iş dışında ayrı bir özveri olduğunu özellikle belirten hasta yakınları, tercihlerinde yanılmamanın mutluluğu içerisine ülkelerine sağlıklarına kavuşarak dönüş yaptı.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu ve ekibi, girişimleri ve temasları sonucu Denizli’nin sağlık kenti olarak tanınmasının giderek arttığını, bu kapsamda birçok hastaya tedavi imkanı sunulduğunu, gelen taleplerin günden güne arttığını ve sağlık turizmi çalışmaları ile Denizli’nin adını tüm dünyada duyurulacağını söyledi.