PAÜ Başhekimi Türkçüer’den bağış yapanlara teşekkür – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. PAÜ Başhekimi Türkçüer’den bağış yapanlara teşekkür

PAÜ Başhekimi Türkçüer’den bağış yapanlara teşekkür

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2020 Çarşamba - 09:52Güncelleme: 1 Nisan 2020 Çarşamba - 09:52
PAÜ Başhekimi Türkçüer’den bağış yapanlara teşekkür

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İbrahim Türkçüer, coronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında dezenfektan, maske, solunum cihazı ile çadır yardımı yapan firma ve kurumlara teşekkür etti. Türkçüer, “Bizi yalnız bırakmayan tüm işadamı ve kurumlarımzıa Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dünya sağlık örgütünce pandemi ilan edilen coronavirüs ile mücadelesini sürdüren Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne Denizlili iş insanlarının ve kurumlarının malzeme desteği sürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İbrahim Türkçüer, UMKE ve AFAD tarafından gönderilen çadır ve konteynerlerin Acil Servis önüne kurulduğunu belirtti. Türkçüer, bu çadırlarda hastaların hem COVID-19 enfeksiyonu olasılığı açısından değerlendirildiğini, hem de olası vakaların tetkik ve tedavilerinin yine bu çadırlarda gerçekleştirildiğini ifade etti.

Şu ana kadar yapılan yardımları da açıklayan Türkçüer, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası tarafından 1000 litre dezenfektan ve 500 adet tulum, Denizli İhracatçılar Birliği tarafından maske, Denizli Eczacı Odası tarafından dezenfektan, iş insanı Nevzat Özel tarafından solunum cihazı ve A101 marketler zincirince de temizlik ürünleri ile kişisel kullanım için genel ihtiyaç malzemelerinin bağışlandığını söyledi.

Denizlili sanayiciler ve kurumlar ortaya koydukları bu dayanışma ile bir defa daha COVID-19 mücadelesinde de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının yanında olarak önemli katkı sağladıklarını göstermiştir diyen Türkçüer, “Bizi yalnız bırakmayan tüm işadamlarımıza Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adına çok teşekkür ediyor ve hastalarımıza da acil durumları olmadıkça hastaneye gelmemelerinin hem kendi sağlıkları hem de sevdiklerinin sağlığı açısından çok önemli olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum” dedi.