Öztürk: Sağlıkta kaliteli hizmet daimi hedefimiz – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Öztürk: Sağlıkta kaliteli hizmet daimi hedefimiz

Öztürk: Sağlıkta kaliteli hizmet daimi hedefimiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:09Güncelleme: 8 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:09
Öztürk: Sağlıkta kaliteli hizmet daimi hedefimiz

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin hastane yöneticileri ile düzenlediği toplantıda, hastanelerin 2016-2017 yılları ilk üç aylık tıbbi ve mali analizleri masaya yatırıldı.

Genel Sekreterlik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Birliğe bağlı il ve ilçe hastaneleri yöneticileri, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz ve Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun katıldı.

Toplantıda Birliğe bağlı sağlık tesislerinin tıbbi ve mali verilerinin analizi sunum yapılarak, il geneli, Birlik geneli ve hastane bazlı analizler yöneticiler ile birlikte detaylı olarak incelenerek hedeflenen yeni çalışmaların planlamaları yapıldı.

Öztürk: “Sağlıkta Kaliteli Hizmet Daimi Hedefimiz”

Toplantıda; özellikle Birlik olarak yapılan çalışmalarda Birliğe bağlı Hastane Yöneticilerinin uyum içinde ve özveriyle görev yaptığını dile getiren Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, çalışmalarından dolayı yöneticilere teşekkür etti. Öztürk, Birlik olarak her zaman Denizli’ye hatta Ege Bölgesi’ne kaliteli ve etkin bir sağlık hizmeti sunmayı amaç edindiklerini belirterek “Bugüne kadar Birlik olarak gerek İl Merkezimizde gerek ise İlçe Hastanelerimizde vatandaşlarımıza yönelik proje ve yeni uygulamalar ile sağlıkta kaliteyi üst seviyelere taşımaya çalıştık. Bundan sonra da Birlik olarak ekip uyumu içinde siz Hastane Yöneticilerimiz ile çok güzel çalışmalara imza atacağız. Hepimiz, sağlık gibi çok önemli bir alanda idareci olarak hizmet veriyoruz. Bu anlamda sorumluluklarımız çok büyük. Sürekli yenilenen bir hizmet anlayışı ile yaklaşarak hep daha iyisini sunabilmek için çalışma yapmaya devam etmeli ve sağlıkta kaliteyi her zaman üst seviyede tutmalıyız” dedi.