Doktor atandı, göğüs hastalıkları polikliniği açıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Doktor atandı, göğüs hastalıkları polikliniği açıldı

Doktor atandı, göğüs hastalıkları polikliniği açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2018 Cumartesi - 18:32Güncelleme: 1 Aralık 2018 Cumartesi - 18:32
Doktor atandı, göğüs hastalıkları polikliniği açıldı

Tavas Devlet Hastanesi’ne kadrolu hekim ataması yapıldı ve hastaların Denizli merkeze taşınmasını önleyecek göğüs hastalıkları polikliniği hizmet vermeye başladı.

Tavas Devlet Hastanesi’ne göğüs hastalıkları uzmanı ataması yapıldı. Dr. Ayşe Şenay Çağlar’ın göreve başlamasıyla da sağlık kurumunda ilk kez göğüs hastalıkları polikliniği açıldı. Astım, KOAH, bronşit gibi kronik hastalıklar için merkez hastanelere gitmek zorunda kalan hastalar, bundan böyle tedavilerini Tavas’ta yaptırabilecek.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Tavas Devlet Hastanesi’nin Göğüs Hastalıkları Polikliniği açılması ile daha da güçlendiğini söyledi. Öztürk, “Modern binası, tam donanımlı cihazları ile birçok branşta poliklinik hizmeti veren ve Genel Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Kadın Doğum, Göz ve K.B.B gibi Cerrahi Branşlarda pek çok ameliyat yapılabilen Tavas Devlet Hastanemizde tek eksiğimiz göğüs hastalıkları polikliniğimizdi. Uzman Hekim atamasıyla birlikte o eksiğimizde tamamlanmış oldu. Artık kisti, akciğer tümörü, tüberkülozu, bronşiti, zatürresi, uzun süreli sigara içimine bağlı ya da doğuştan akciğer rahatsızlığı, nefes darlığı, göğüs kafesinde doğuştan meydana gelen hastalığı, akciğer kanseri, üst solunum yolu enfeksiyonu, akut bronşiti, bronşial astımı, solunum yetmezliği ve akciğer embolisi olan hastalar Tavas’ta takip ve tedavilerini olabilecekler” dedi.