Servergazi Devlet Hastanesi toplantı salonuna kavuştu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Servergazi Devlet Hastanesi toplantı salonuna kavuştu

Servergazi Devlet Hastanesi toplantı salonuna kavuştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mart 2018 Cumartesi - 11:37Güncelleme: 17 Mart 2018 Cumartesi - 11:39
Servergazi Devlet Hastanesi toplantı salonuna kavuştu

Servergazi Devlet Hastanesi, kullanılmayan kazan dairesinin düzenlenmesiyle toplantı salonuna kavuştu.

Hastanenin toplantı salonuna kavuşması dolayısıyla düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Emreoğlu ve Yardımcısı Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ile hastane personeli katıldı.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alpaslan Alsoy, doğal gaz kullanımına geçilmesiyle boşaltılan kazan dairesini projelendirerek, 52 kişilik toplantı salonuna dönüştürdüklerini söyledi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Berna Öztürk ise, hem çalışanlar hem de hastalar için kaliteli hizmetin verilebilmesi amacıyla hastanede yenilikler yapmaya devam ettiklerini belirtti. Öztürk, “Daha önce kazan dairesi olan bu yerin eski hali ile şimdiki halini kıyaslarsak o kadar çok fark göze çarpıyor ki,hastanelerimizde hem hastalar hem de çalışanlarımız için hizmet kalitesini nasıl arttırabiliriz her zaman görev misyonumuz oldu. Bunun için Yönetimimiz ile birlikte Hastanemizde iyileştirme planları sürekli yapıyoruz. Bunun son örneği olarak çalışanlarımıza çok güzel bir toplantı salonu kazandırdık. Yine Acil Servisimizde tadilat yaparak burayı hastalarımız açısından daha işlevsel hale getirmek de iş planlarımız içerisinde” dedi.