Çal Devlet Hastanesi’ne diş röntgen cihazı bağışı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Çal Devlet Hastanesi’ne diş röntgen cihazı...

Çal Devlet Hastanesi’ne diş röntgen cihazı bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2017 Çarşamba - 17:57Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba - 17:57
Çal Devlet Hastanesi’ne diş röntgen cihazı bağışı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çal Devlet Hastanesi’ne hayırseverler tarafından dijital panoromik diş röntgen cihazı kazandırıldı. Diş ve çenedeki problemleri tek filmde gösterecek cihaz sayesinde tedaviye yönelik uygulamalar hızla yapılabilecek.

Hayırsever

Hasan Erdoğan, Tarha Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Limitet Şirketi ve Adalya Dış Ticaret İthalat Limitet Şirketi tarafından sağlanan cihazın bağışıyla ilgili düzenlenen törene

Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, ilçe protokolü, mahalle muhtarları ve hayırsever aileler katıldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, son iki yılda Çal Devlet Hastanesi’nde bir takım düzenlemeler yaptıklarını, bu düzenlemelerin yanında hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan bağışların hastane adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç de cihazın alımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederek, “Başhekimimiz bizi ziyaret etti ve dijital panoramik diş röntgen cihazının alınmasının hastane adına elzem olduğunu söyledi. Biz de hemen hayırsever vatandaşlarımızla görüşerek cihazın alımına katkı sağladık. Biz bugün bu tabloda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde yürürsek Çal’ı daha da iyi yerlere getiririz. Cihazımız Çal halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra bağışçılara Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından plaket verildi.