Bulgaristan’dan gözlükle geldi, gözlüksüz döndü – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. HASTANELER-SAĞLIK MERKEZLERİ
  6. /
  7. Bulgaristan’dan gözlükle geldi, gözlüksüz döndü

Bulgaristan’dan gözlükle geldi, gözlüksüz döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ocak 2020 Perşembe - 10:30Güncelleme: 16 Ocak 2020 Perşembe - 16:03
Bulgaristan’dan gözlükle geldi, gözlüksüz döndü

Denizli’ye Bulgaristan’dan 20 saatlik otobüs yolculuğuyla gelen Anastasiya Korunova, yıllardır taktığı gözlükten kurtuldu.

Denizli, son yıllarda sağlık turizminde de adından söz ettirmeye başladı. Yurt dışından gelen hastalar, tedavilerinin ardından sağlıklı ve mutlu bir şekilde ülkelerine dönüyor. Bunlardan birisi de Bulgaristan’dan gelen Anastasiya Korunova oldu.

Yıllardır gözlük takan ve bunlardan kurtulmak isteyen Anastasiya Korunova, 20 saatlik otobüs yolculuğunun ardından geldiği Denizli’de tedavisini yaptırdı. Halk arasında “göz içi akıllı lens” olarak bilinen “şeffaf lens ekstraksiyonu” operasyonu geçiren Bulgar hasta, gözlüksüz bir yaşama “merhaba” dedi

Denizli’nin 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm zirvesinin karşılığını almaya başladığını ifade eden Vizyongöz Hastanesi yetkilileri, “THTC Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlık Turizmi kapsamında ülkemize ve şehrimize maddi ve manevi katkıda bulunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.