Güleç: Bizim zamanımız geldi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Güleç: Bizim zamanımız geldi

Güleç: Bizim zamanımız geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 12:53Güncelleme: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 14:11
Güleç: Bizim zamanımız geldi

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, düzenlediği basın toplantısıyla projelerini açıkladı, programları ve projeleriyle Vatan Partisi’nin göreve hazır olduğunu söyleyerek, “Bizim zamanımız geldi” ifadesini kullandı. Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ile birlikte Pişkin Otel’de basın toplantısı düzenleyerek, yerel seçim projelerini açıkladı. Denizli’nin büyükşehir olduğunu, ancak artan […]

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, düzenlediği basın toplantısıyla projelerini açıkladı, programları ve projeleriyle Vatan Partisi’nin göreve hazır olduğunu söyleyerek, “Bizim zamanımız geldi” ifadesini kullandı.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ile birlikte Pişkin Otel’de basın toplantısı düzenleyerek, yerel seçim projelerini açıkladı. Denizli’nin büyükşehir olduğunu, ancak artan nüfusla birlikte sorunlarının da büyüdüğü ifade eden Güleç, bugüne kadar yapılanları inkar yerine emeği geçenlere teşekkür ettiklerini, bunu söylerken yanlışları da dile getireceklerini belirtti.

10 BAŞLIKTA PROJELER

Denizli Büyükşehir için projelerini 10 ana başlıkta topladıklarını kaydeden Güleç, bunları “insancıl kent, üreten kent, özgür kent, toplumcu kent, çocukların ve gençlerin kenti, kadıncı kent, milli kent, doğal kent, çağdaş kent” olarak sıraladı.

“ULAŞIMDA RAYLI SİSTEM”

Kentin en önemli sorunlarının başında ulaşım geldiğine işaret eden Güleç, “Sorunu çözecek en önemli projemiz raylı sisteme geçmektir. Toplu taşımayı kolaylaştıracağından raylı sistem olmazsa olmazımızdır. Denizli’nin buna ihtiyacı var. Coğrafi yapısı da bu sistemi kolayca uygulanabilir kılmaktadır. Ayrıca Denizli-İzmir arasındaki hat yeniden elden geçirilip, hızlı tren seferleri başlatılabilir” dedi.

KENT MEYDANI PROJELERİ”

Çağdaş ülkelerde kentlerin kendine özgü meydanlarıyla anıldığına dikkati çeken Güleç, göreve gelmeleri durumunda Bayramyeri Meydanı’nın İstasyon Caddesi’ne kadar genişleteceklerini, yıkılan Özel İdare İşhanı arsası ve Kız Meslek Lisesi ile Yusuf Batur Meslek Lisesi’nin bulunduğu alanın bir bütün olarak değerlendirileceğini, yeniden düzenlenen Bayramyeri Meydanı’na Denizli’nin milli mücadele kahramanı Müftü Ahmet Hulusi’nin bir heykelini dikeceklerini, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nı da yıkıp Delikliçınar Meydanı’nı yeniden düzenleyeceklerini söyledi.

“KİRALIK KONUTLAR YAPILACAK”

Konut konusunda yapı kooperatiflerini destekleyeceklerini, bunlara arsa tahsis edeceklerini anlatan Güleç, gelir düzeyi düşük gruplara yönelik ise “kiralık ev” projesini hayata geçireceklerini, uygulamanın bin 500 konutla Üçler, Bağbaşı ve Karşıyaka bölgelerinden başlayacağını ifade etti.

“ÜRETİM TEŞVİK EDİLECEK”

Türkiye’nin üretmeyen, ithal eden bir ülkeye dönüştürüldüğünü kaydeden Güleç, göreve gelmeleri durumunda organik tarım üretimini teşvik edecek projeler uygulayacaklarını, ilçelerde “Tarımsal Organik Sanayi Bölgeleri” ve “Sera kentler” kuracaklarını, bunların satılacağı pazarlar oluşturulacağını, kadınları üretici yapacak el sanatları atölyeleri açacaklarını, kooperatifçiliğin özendirileceğini anlattı.

“BİZİM ZAMANIMIZ GELDİ, BİZ YAPARIZ”

Türkiye’nin zor bir döneme girdiğini, çıkışında Vatan Partisi ile olacağını savunan Güleç, “Çin, Atatürk’ün devrimlerini uygulayarak ilerliyor. Hindistan ve Rusya, kamucu yönetimle yollarına devam ediyor. Kapitalist sistemi uygulayanlar ise geriliyor. İşte projelerimiz, açıkladık. Biz en iyisini yaparız. Yapacak olan çıkarsa da onlara destek oluruz. Yıllarca anlattık, ‘böyle gitmez’ dedik ve bugünkü noktaya gelindi. Türkiye’nin yeni önderlere ve projelere ihtiyacı var, Vatan Cephesi iktidarına ihtiyacı var. Kriz ortamlarında liderler ortaya çıkar, kriz dönemlerinde halkçı partilere ihtiyaç duyulur. Biz yıllarca sebat ettik, bekledik. Artık bizim zamanımız geldi” diye konuştu.

GÜLEÇ’İN MAL VARLIĞI

Vatan Partisi Büyükşehir belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, mal varlığını da şöyle açıkladı:

1) Buca Fırat mahallesinde tapusu üzerime kayıtlı 2+1 daire. Şu anda bu adreste
ikamet ediyorum. Bu daire için 10 yıllığına 60 bin TL kredi çektim. Emekli aylığından
850 TL kesilerek ödüyorum.
2) Ruhsatı üzerime kayıtlı 2005 model Ford Connect marka otomobil. Aracım her
zaman parti faaliyetlerinin emrindedir.
3) Tapusu eşim Hatice Güleç’in üzerine kayıtlı Bekilli Yeşiloba mahallesinde bağ evi.
4) Ruhsatı eşim Hatice Güleç’in üzerine kayıtlı 1974 model Massey Ferguson (135)
traktör, pulluğu, kasası, ilaç makinesi.
5) Tapusu eşim Hatice Güleç’in üzerine kayıtlı Yeşiloba mahallesinde 15 dönüm
şaraplık üzün bağı.
6) Tapusu eşim Hatice Güleç’in üzerine kayıtlı Yeşiloba mahallesinde 20 dönüm
tarla.
7) İşçi emekliliğinden aldığım 1540 TL maaş.