Vatan Partisi 8 ilçede daha adaylarını açıkladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Vatan Partisi 8 ilçede daha adaylarını...

Vatan Partisi 8 ilçede daha adaylarını açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Şubat 2019 Cuma - 16:38Güncelleme: 8 Şubat 2019 Cuma - 16:38
Vatan Partisi 8 ilçede daha adaylarını açıkladı

Vatan Partisi, Denizli’de 8 ilçede daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Böylece açıklanan aday sayısı büyükşehir ile birlikte 16’ya yükseldi.

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla 8 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Kasapoğlu, 31 Mart yerel seçimlerine Babadağ’da Ali Direnç, Beyağaç’ta Sıddık Ertürk, Bozkurt’ta Halis Özkan, Çameli’de Muhterem Çetin, Çardak’ta Mesut Yılan, Çivril’de Nevzat Erim, Kale’de Kadir Horzum, Sarayköy’de Hüseyin Kara ve Serinhisar’da Yaşar Kaya ile katılacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinin yıldızının Vatan Partisi olacağını iddia eden Kasapoğlu, “Her maçın bir yıldızı vardır. Her seçimin de bir sürprizi vardır. Bu seçimin sürprizi Vatan Partisi olacaktır. Çünkü artık bu böyle gitmez. Vatan Partisi’nin günleri gelmiştir. Türkiye’nin Vatan Partisi’ne büyük ihtiyacı vardır. Partimiz yapar, biz yaparız, başkaları yapamaz. Çünkü bizim hiçbir güce bağımlılığımız yoktur. Hiçbir güçten korkmayız. Vatan Partisinin tek kaynağı halktır. Halkın sorunları bizim için emirdir. Partimizin

DAHA ÖNCE AÇIKLANAN ADAYLAR

Vatan Partisi, daha önce büyükşehirde Mustafa Güleç, Pamukkale’de Müzeyyen Susar, Merkezefendi’de Elif Çobanoğlu, Acıpayam’da Ramazan Tekin, Baklan’da Adil Ünalan, Çal’da Hasan Hüseyin Yeşiltaş, Honaz’da Ahmet Gündüz ve Tavas’ta Ali Kabalay’ın adaylıklarını açıklamıştı.