SP 12 ilçede belediye başkanlarını açıkladı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. SP 12 ilçede belediye başkanlarını açıkladı

SP 12 ilçede belediye başkanlarını açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ocak 2019 Pazar - 19:53Güncelleme: 20 Ocak 2019 Pazar - 20:13
SP 12 ilçede belediye başkanlarını açıkladı

Saadet Partisi (SP), 31 Mart yerel seçimleri için 12 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. SP, Merkezefendi’de Taner İzgi’yi, Pamukkale 'de ise Ramazan Salim’i aday gösterdi.

SP’nin 11 ilçedeki belediye başkan adayları, genel başkan Temel Karamollaoğlu’nun katıldığı Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen il divan toplantısında açıklandı. Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada, ülkenin problemlerini doğru teşhis eden ve çözüm yollarını arayan partinin Saadet Partisi olduğunu ileri sürdü.

Problemlerin nasıl çözüleceğinin belli olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “Biz bunları açık şekilde ortaya koyuyoruz. Geçmişte kısa dönemlerde bir iktidar ortağı olarak ne zaman iş başına gelsek ülke problemlerinin nasıl çözüleceğini bütün millete göstermiş bir zihniyetin ve anlayışın temsilcileriyiz” dedi.

Millet için biz her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını kaydeden Karamollaoğlu, “Doğrulardan yanayız ve gerçekçiyiz. Elhamdülillah bizim alnımız açık. Biz yemedik, iktidara geldiğimizde de yedirmeyeceğiz inşallah. ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ anlayışı bizim her zaman prensibimiz oldu. Çare arayacağız. Her yola başvuracağız insanlara ulaşabilmek için. Çalışan hanım kardeşlerimize ulaşmak en önemli adımlardan bir tanesi olacak. Takdir neyse ona da razı oluruz. Beklediğimiz neticeler çıkmadığı takdirde oturup ağlayacak halimiz yok. Biz çalışma metodumuzu nasıl değiştirip geliştireceğiz ki vatandaşı ikna edelim diye yol arayacağız. Bunun başka yolu yok. İnsanlar zorla yola gelmiyorlar. Herkese ulaşıp her eli sıkacağız ve gönlünü alacağız” diye konuştu.

SP’NİN ADAYLARI

SP’nin diğer ilçelerdeki adayları şöyle: Merkezefendi Taner İzgi, Pamukkale Ramazan Salim, Babadağ Bilal Osman Zeybek, Çameli Mevlüt Sönmez, Çardak Bürhan Tokay, Çivril Murat Sarı, Güney Haydar Çallıer, Honaz Nail Şimşek, Kale Ahmet Yılmaz, Sarayköy Ramazan Öztürk, Serinhisar Ömer Yağcıoğlu ve Tavas Bayram Ünnü.