Millet İttifakı, Pamukkale de CHP’li adayla seçime giriyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Millet İttifakı, Pamukkale de CHP’li adayla...

Millet İttifakı, Pamukkale de CHP’li adayla seçime giriyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Şubat 2019 Perşembe - 16:11Güncelleme: 7 Şubat 2019 Perşembe - 16:51
Millet İttifakı, Pamukkale de CHP’li adayla seçime giriyor

Denizli’nin en kalabalık ve seçmen yoğunluğunun en fazla olduğu Pamukkale’de, CHP ile İYİ Parti arasında sonucu merakla beklenen Pamukkale düğümü çözüldü. Millet İttifakı’nı oluşturan iki parti, 31 Mart yerel seçimine CHP’li aday Ahmet Divarcı ile gidilmesi konusunda uzlaştı.

Pamukkale konusunda merakla beklenen açıklama İYİ Parti Milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Yasin Öztürk’den geldi. “Türkiye genelinde, Denizli bütününde değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik” diyen Öztürk, şunları kaydetti:

“İşbirliği çerçevesinde iki parti tabanı arasında kaynaşmanın, kenetlenmenin tam olarak sağlanabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Atalarımızın dediği gibi; ‘bir elin nesi var, iki elin sesi var’ diyerek, birlikte yerel iktidara yürümeye karar verdik. Denizli’de ses getirmek, kötü gidişata dur demek için, ortak aklı iktidara taşımak için az kaldı. Karar yüce milletimizindir. ‘Ben yaptım oldu’ zihniyetinden kurtulmak istiyorsan az kaldı, karar milletindir. Hep birlikte hareket edersek aşılmayacak dağ, yıkılmayacak sulta yoktur. Karar sizin, söz milletindir.”