Kılıçdaroğlu ile Akşener Pamukkale’yi görüştü – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Kılıçdaroğlu ile Akşener Pamukkale’yi görüştü

Kılıçdaroğlu ile Akşener Pamukkale’yi görüştü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ocak 2019 Salı - 09:39Güncelleme: 22 Ocak 2019 Salı - 10:01
Kılıçdaroğlu ile Akşener Pamukkale’yi görüştü

Denizli'nin Pamukkale Belediye Başkan Adayını belirleme konusu CHP ve İYİ Parti'de gündem olmaya devam ediyor. İki partinin liderleri gece bir kez daha bir araya gelip konuyu görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gece yarısına yakın saatlerde 31 Mart’taki yerel seçim için yapılan ittifak hakkındaki pürüzleri ortadan kaldırmak amacıyla bir araya geldi. Görüşme sonunda yapılan açıklamada pürüzlerin aşıldığı mesajı verildi.

Haber Türk'ün haberine göre, parti liderlerinin vereceği talimat doğrultusunda, parti kurmayları ittifak protokolünü güncelleyecek.

Ankara’nın Etimesgut, Muğla’nın Bodrum, Denizli’nin Pamukkale, Kocaeli’nin Çayırova ve Bursa’nın Osmangazi ilçesi ayrı ayrı incelendi. Kılıçdaroğlu ile Akşener İstanbul’un ilçeleri ile Gaziantep gibi kritik illeri de olası aday isimleri üzerinden ele aldı.

MUTABAKAT SAĞLANDI

Görüşmede iki liderin pürüz yaşanan alanlardaki sorunları aşarak, mutabakata vardığı öğrenildi. Bu kapsamda genel başkanların vereceği talimata göre işbirliği protokolünün güncelleneceği, kurmaylar tarafından da kısa süre içinde kamuoyuna deklare edileceği belirtildi.