İYİ Partili gençlerden Horozkent Bayan Spor Kulübü’ne destek – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Partili gençlerden Horozkent Bayan Spor...

İYİ Partili gençlerden Horozkent Bayan Spor Kulübü’ne destek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Kasım 2018 Perşembe - 09:34Güncelleme: 15 Kasım 2018 Perşembe - 09:34
İYİ Partili gençlerden Horozkent Bayan Spor Kulübü’ne destek

İYİ Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam ve beraberindeki heyet, Horozkent Bayan Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

İYİ Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam ve beraberindekiler, Horozkent Bayan Spor Kulübü Başkanı Kamil Karaboğa, Başkan yardımcısı Abdülkadir Aras, antrenörler Ahmet Özeren ve Hasan Hüseyin Tavlı ile görüşüp, destek mesajlarını iletti.

Cehaletin en büyük korkusunun kadın olduğunu vurgulayan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Akçam, “Çünkü cehaleti yenebilecek tek unsur kadındır. Kadın dünyaya insan getirir, büyütür, yetiştirir. Eğer kadın cehalete bırakılırsa, eğer kadın ikinci plan itilip hor görülürse kadının yetiştirdiği insanda bu ülkeye sadece cehalet getirir. Biz genel başkanı kadın olan bir partinin gençlik kolları olarak kadınlarımızı cehalete teslim etmeyeceğiz. Buna sebep olacak her etken karşısında dimdik duran iyi gençliği görecektir. Tüm Denizli halkının, Horozkent Bayan Spor Kulübü’nün ülke için gurur kaynağı olduğunu unutmaması ve destek vermesi gereklidir” dedi.