İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu istifa etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu...

İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu istifa etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2018 Salı - 11:19Güncelleme: 4 Eylül 2018 Salı - 11:29
İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu istifa etti

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, genel merkezin isteğine uyarak istifa etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tüm teşkilatlardan istifa etmelerini istemelerinin ardından “Pazartesi günü yönetim toplantısıyla istifa kararı alacağız” açıklamasını yapan il başkanı Hasan Akgün, bu talebi yerine getirdiklerini açıkladı.

İYİ Parti’nin 2. Olağanüstü Kurultayı’ndaki “Daha Yeni Başlıyoruz” sloganının anlamını bulması için yeniden yapılanmanın zorunlu olduğunu belirten Akgün, “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın'ın yayınladığı genelgeyle, il başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin istifasını isteyen tavsiye kararını görüşmek üzere dün akşam il yönetim kurulumuzdan toplantıya katılan üyelerimizin tamamı istifa edilmesi yönünde görüş birliğine varmıştır. Bu nedenle, yapının yenilenmesi ve değişimin oluşmasıyla, yerel seçimlerde daha güçlü bir İYİ Parti Denizli teşkilatının teşekkülü amacıyla, başta İl Başkanı ben olmak üzere, İYİ Parti Denizli İl Yönetimi olarak istifa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Akgün, tüm engelleri aşan, her türlü tehdide ve zorluğa direnme azmini gösteren yönetim kurulu üyelerine ve teşkilat mensuplarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.