Güleç: Bekilli’nin üzümüne kooperatifle değer kazandıracağız – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Güleç: Bekilli’nin üzümüne kooperatifle değer kazandıracağız

Güleç: Bekilli’nin üzümüne kooperatifle değer kazandıracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Şubat 2019 Çarşamba - 17:10Güncelleme: 20 Şubat 2019 Çarşamba - 17:10
Güleç: Bekilli’nin üzümüne kooperatifle değer kazandıracağız

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, üzüm yetiştiriciliğinin yoğun olduğu ilçede, üreticinin ürününe kooperatifle değer kazandırıp gelirlerini artıracaklarını belirtti.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, seçim çalışmalarını baba ocağı Bekilli’de sürdürdü. İlçe esnafı ziyaret eden, onların sorunlarını dinleyen Güleç, çözüm önerilerini anlattı.

Daha sonra pazaryerine geçen Güleç, fiyatların yüksekliğinden yakınan vatandaşlara seslendi. Çözümün üretim ekonomisinde olduğunu, üreticinin mutlaka desteklenmesi gerektiğini, mazot ve gübre fiyatlarının düşürülmesi gerektiğini kaydeden Güleç, “Bekilli kaliteli şaraplık üzüm bağlarına sahiptir. Üretici kooperatifleri kurarak hem üzümlerin değerlendirilmesini hem çiftçinin daha fazla kazanmasını sağlayacağız” dedi.

Güleç, Bekilli’de parti olarak aday çıkarmadıklarını, CHP ile ittifak yaptıklarını ifade ederek, “Bir arkadaşımız CHP listesinden belediye meclis üyeliğine aday oldu. El birliği ile hem Bekilli’yi hem de Büyükşehir’i alacağız” diye konuştu.