CHP ile İYİ Parti arasında görüşme trafiği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP ile İYİ Parti arasında görüşme...

CHP ile İYİ Parti arasında görüşme trafiği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Aralık 2018 Cumartesi - 23:03Güncelleme: 15 Aralık 2018 Cumartesi - 23:03
CHP ile İYİ Parti arasında görüşme trafiği

CHP ile İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili ittifakı gündemdeki yerini korurken, iki parti arasında da görüşme trafiği başladı.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün’ün “Adayımız ittifakın kucaklayacağı bir isim olacaktır” açıklamasının ardından, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ile bir telefon görüşmesi yaptığı, ziyaret için de randevu istediği öğrenildi. O istek karşılık buldu ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün bir heyetle CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

O ziyarete ilişkin bilgi veren CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, “Sağ olsun Sayın Akgün, son derece beyefendi bir basın açıklamasının ardından dün de şahsımı telefonla arayarak görüşme talebini dile getirdi. Kendisi ve yanındaki heyet ile il binamızda 3 saate yakın birlikteydik. Tüm değerlendirmeleri Pazartesi günü davet edildiğim genel merkezde Sayın Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte konuşacağız” açıklamasını yaptı.

CHP’de şimdi gözler pazartesi günü gerçekleşecek bu görüşmeye ve 18 Aralık Salı günü yapılacak Parti Meclisi toplantısına çevrildi. Parti Meclisi’nden ilçe belediye başkan adayları ile ilgili nasıl bir ittifak yapılacağı konusunda karar çıkması bekleniyor.