Çavuşoğlu: Görev süremde hiçbir yere aday olmayacağım – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Çavuşoğlu: Görev süremde hiçbir yere aday...

Çavuşoğlu: Görev süremde hiçbir yere aday olmayacağım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2020 Pazar - 20:33Güncelleme: 23 Şubat 2020 Pazar - 22:26
Çavuşoğlu: Görev süremde hiçbir yere aday olmayacağım

CHP Denizli İl Başkanlığına aday olan Bülent Nuri Çavuşoğlu, görev süresi içinde kendisi ve yönetim kurulunda görev alanların hiçbir makama talip olmayacağını, aday olmayacağını belirtti.

CHP İl Kongresi’nde konuşan Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçilmesi durumunda siyaseti sokağa taşıyacaklarını söylerken, rakibi Mahir Akbaba’ya yerel seçimlerde CHP’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı çıkarmaması üzerinden yüklendi.

“SİYASETİ SOKAĞA TAŞIYACAĞIZ”

Seçilmesi durumunda siyaseti salonlardan sokaklara taşıyacaklarının sözünü veren Çavuşoğlu, “Oyunu bozmak için siyaseti sokağa taşımak zorundayız. Siyaseti ayağa giderek yapmanın gerektiğine inananlardanız. Siyaseti klavye başında yapmaya indirgedik . Artık oturduğumuz yerden kalkmamız gerekiyor” dedi.

“DENİZLİ’YE ÖN SEÇİM SANDIĞI KURULACAK”

Belediye başkanı ve milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesini istediklerini kaydeden Çavuşoğlu, “Türkiye’ye bir yere ön seçim sandığı konulursa o sandığın Denizli’ye getirilmesi için kellemizi uzatacağız. Görevden alınacaksak da bunu hiç düşünmeyeceğiz” diye konuştu.

ADAY OLMAMA SÖZÜNÜ VERDİ

Seçilmesi durumunda kendisi ve 24 kişilik yönetim kurulunun hiçbir yere aday olmaması sözünü veren Çavuşoğlu, “Seçildiğimizde 7/24 görevimizin başında olacağız. Ben, görev süremde hiçbir yere aday olmayacağım. 24 kişilik yönetim kurulu üyelerimden de kimse hiçbir yere ve makama aday olmayacak. Siyaseti sizlere olan borcumuzu ödemek için yapacağız. Kongre sonrası da sonuç ne olursa olsun sonuna kadar birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. İl başkanlığım süresince avukatlık yapmayacağım” ifadelerini kullandı.