Can Çapar, İYİ Parti Gençlik Kolları GİK Üyesi oldu – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Can Çapar, İYİ Parti Gençlik Kolları...

Can Çapar, İYİ Parti Gençlik Kolları GİK Üyesi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2018 Çarşamba - 17:46Güncelleme: 31 Ekim 2018 Çarşamba - 17:46
Can Çapar, İYİ Parti Gençlik Kolları GİK Üyesi oldu

Denizli’nin genç hukukçularından Avukat Bayram Can Çapar’a İYİ Parti Genel Merkezi’nde görev. Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliğine atanan Çapar, İnsan Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Bayram Can Çapar’a, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk'ün oluruyla yeni bir görev verildi. Çapar, bundan böyle İYİ Parti Genel Merkezi’nde, Gençlik Kolları GİK Üyesi olarak çalışmalarını sürdürecek. Çapar, aynı zamanda İnsan Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

Bu atamanın ardından açıklama yapan Çapar, “İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi olarak genel merkezimize atanmış olmanın kıvancı içerisinde bulunmaktayım. Genel Merkezimizde görevime İnsan Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak devam edeceğim. Kurucusu olma şerefine nail olduğum gençlik teşkilatımızda çalışan emektar tüm kardeşlerimden helallik istiyorum. Çoban ateşini birlikte yaktık, birlikte parlatacağız. Beraber sahada her türlü fedakarlıkla zorluklara karşı mücadele ettik, edeceğiz. Bundan sonra Denizli gençliğinin ve tüm Türkiye gençliğinin sesi ve soluğu olacağız. Denizli’miz genelinde de gençlik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.