Bahtiyar: Üreten Denizli’yi birlikte kuracağız – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bahtiyar: Üreten Denizli’yi birlikte kuracağız

Bahtiyar: Üreten Denizli’yi birlikte kuracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mart 2019 Cuma - 14:40Güncelleme: 22 Mart 2019 Cuma - 14:40
Bahtiyar: Üreten Denizli’yi birlikte kuracağız

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, üreten, kazanan ve mutlu insanların yaşadığı bir Denizli hayalini hayata geçirmek üzere görev istediklerini, projelerinin “uretendenizli.com” adresinde görülebileceğini belirtti.

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, mutlu insanların yaşadığı bir Denizli’yi hayal ettiklerini, 31 Mart’ta göreve geldiklerinde “Üreten Denizli” modelini uygulayacaklarını, böylece sanayiden tarıma, kültürden sanata her alanda üreten, kazanan ve mutlu bir Denizli’yi birlikte kuracaklarını, her alanda üretim anlayışıyla ekonomide yaratılacak rahatlamanın Denizlililer tarafından hissedileceğini söyledi.

URETENDENİZLİ.COM

1 Nisan’dan sonra uygulayacakları projeler için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Bahtiyar, “Refah dolu geleceğimiz için çizdiğimiz yol haritasının ana hatlarını uretendenizli.com‘dan, sosyal medya adreslerimizden ve proje kitapçıklarımızdan inceleyebilir, paylaşabilirsiniz. uretendenizli.com'u şimdilik biz kurduk. Üreten Denizli'yi ise birlikte kuracağız” dedi.