Bahtiyar: Sarayköy mutluluğun merkezi olacak – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bahtiyar: Sarayköy mutluluğun merkezi olacak

Bahtiyar: Sarayköy mutluluğun merkezi olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ocak 2019 Pazartesi - 21:35Güncelleme: 21 Ocak 2019 Pazartesi - 21:57
Bahtiyar: Sarayköy mutluluğun merkezi olacak

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Sarayköy’ün zenginlikten fakirliğe sürüklendiğini, derman belediyeciliğiyle ilçeyi mutluluğun merkezi yapacaklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyet, CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci’nin düzenlediği pilav hayrına katıldı. 

“SARAYKÖY HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK”

CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci ile birlikte Sarayköylü vatandaşlarla bir araya gelen Bahtiyar, ilçede devam eden üst yapı çalışmalarının 2,5 yıldır bitirilemediğini, bunun da ilçe halkını bezdirdiğini ifade etti. Bahtiyar, “Sarayköy’ü Saraykent yapacağını iddia edenler mağduriyete neden oldu. Sarayköy’ümüzün hak ettiği bu değil. Cengiz Başkanımız ile birlikte el ele, kimseyi kırmadan birlikte hareket edeceğiz ve Sarayköy’de eziyet değil hizmet üreten bir anlayış hakim olacak” dedi.

“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Türkiye’de büyük bir değişimin zamanı geldiğini ifade eden Bahtiyar, “Bu değişimin başlangıcı da 31 Mart yerel seçimleri olacaktır. Sarayköy Denizli’nin en zengin ilçelerinden biriydi. Bugün ise en yoksul ilçelerimizden birisi konumuna yerleşti. İki buçuk yıldır Sarayköy’e yapılan bu eziyetin hesabını sorma zamanı gelmiştir. 31 Mart’ta eziyet belediyeciliğinin ilacı derman belediyecilik anlayışı ile gönül belediyeciliği ile Sarayköy’ümüzü kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

 

“GÜÇ BİRLİĞİMİZ İLE SARAYKÖY MUTLULUĞUN MERKEZİ OLACAK”

Cengiz Demirci önderliğinde Sarayköy’de kurulan güç birliğinin önemli olduğunu vurgulayan Bahtiyar, “Cengiz Başkanımız ile birlikte 5 yıl boyunca Sarayköy’ümüzü üreten, zengin, mutlu insanların olduğu Sarayköy’e çevireceğiz.Ortak akılla, partililerimizin yapmış olduğu güç birliği ile göreceksiniz ki Sarayköy kendine yakışan projelerle anılan bir merkez olacak” diyerek, vatandaşlardan destek istedi.

“MARTIN SONU BAHAR OLACAK, YÜZÜMÜZÜ GÜNEŞE DÖNECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba da “Sarayköylü biri olarak, Millet İttifakı’nın burada neler kadir olacağını bilen biri olarak, bugün buradan hem Sarayköy’e hem Denizli’ye hayırlı olsun diyorum. Kolay bir süreç olmayacak ama sonunda kazanacağız. Martın sonu bahar olacak, yüzümüzü güneşe döneceğiz” diye konuştu.