Bahtiyar: Denizli için birlikte yola çıkma zamanı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Bahtiyar: Denizli için birlikte yola çıkma...

Bahtiyar: Denizli için birlikte yola çıkma zamanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2018 Cumartesi - 11:59Güncelleme: 22 Aralık 2018 Cumartesi - 11:59
Bahtiyar: Denizli için birlikte yola çıkma zamanı

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, ittifak çatısı altında aynı hedef için çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Her yönden daha yaşanabilir bir Denizli için; zaman birlikte yola çıkma zamanıdır” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, adaylığının açıklanmasından sonra ilk değerlendirmeyi sosyal medya hesabından yaptı. Bahtiyar, “Bizim için siyaset her zaman, hakkın, adaletin, demokrasinin ve ortak aklın egemenliğinde, temel hak ve hürriyetlerin güvence altına alındığı, huzurlu ve daha yaşanabilir bir toplum için var gücümüzle çalışmayı ifade etmiştir. Bu amaç doğrultusunda, bize verilen her görev başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ve CHP’nin oluşturduğu “ittifak çatısı” altında aynı hedefler için çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu kaydeden Bahtiyar, “Bizi bu adaylık için destekleyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Musavat Dervişoğlu, Denizli Milletvekilimiz Sayın Yasin Öztürk, il ve tüm ilçe teşkilatlarımıza, ittifak çatısı altında desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bugün de gücümüzü birliğimizden alacağımıza inancım tamdır. Her yönden daha yaşanabilir bir Denizli için zaman birlikte yola çıkma zamanıdır” paylaşımını yaptı.