Akgün’den MHP’ye ‘fikri sapma’ eleştirisi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Akgün’den MHP’ye ‘fikri sapma’ eleştirisi

Akgün’den MHP’ye ‘fikri sapma’ eleştirisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2018 Cuma - 10:59Güncelleme: 5 Ekim 2018 Cuma - 10:59
Akgün’den MHP’ye ‘fikri sapma’ eleştirisi

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, bir grubun Meral Akşener'in konutuna yürümesine "coğrafi değil fikri sapma" sözleriyle tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, yürüyüş yapan bir grubun güzergah değiştirip Meral Akşener'in evine yönelmesine tepki gösterdi. Siyasi konjonktürün "tekeden süt çıkarınca" söylemlerinden tehditlere, eylemlerin sloganlı gece yürüyüşlerine dönüştüğünü ifade eden Akgün, şunları söyledi:

"Yedi vatan evladının şehit olduğu kara günde, yürüyüş istikametinin Beylerbeyi sokaklarına sapması, kanaatimce coğrafi değil fikri bir sapmadır. Ülkücüleri sokaklardan çekme kaygısıyla zamanında ocak kapatan zihniyetin, bu duruma sessiz kalması, çevresindekilerin de bu durumu desteklemesi, ayrıca düşünülmesi gereken bir başka husustur.

Liderler arası sözlü atışmaların tabanda bu şekilde vücut bulması gelecek açısından endişe vericidir.

Son olarak, umudum yerelde siyaset yapan arkadaşlarımız, siyasi söylem ve eylem gerçekleştirirken, rahmetli Ali Metin Tokdemir'in 'Aynı tastaki çorbaya kaşık sallayan insanları, karşı karşıya getirmenin vebalini, hiç kimse ödeyemez' sözünü hafızalarından çıkarmamalarıdır."