Supçin, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına aday oldu – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Supçin, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına...

Supçin, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına aday oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2020 Cumartesi - 11:43Güncelleme: 4 Ocak 2020 Cumartesi - 11:44
Supçin, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına aday oldu

İYİ Parti eski Pamukkale İlçe Başkanı Adem Supçin, kongre döneminde bu göreve talip olduğu belirterek, adaylığını açıkladı.

Adem Supçin, adaylık açıklamasını Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısıyla yaptı. İYİ Parti’de kongreler sürecinin başladığını anımsatan Supçin, “Demokrasimizin olmazsa olmazı olan siyasi partilerimizin varlığı kaçınılmaz bir gerçektir. Siyaset demek aslında millete hizmet sanatıdır. Bu görevlere talip olanlar ülkesine ve milletine vefa borcunu ödemek için yola çıkmalıdırlar. Biz de milletimize hizmet etmek, bu uğurda partimizi büyütmek, yerelde ve genelde etkili siyaset üretebilmek için göreve değil hizmete, başkanlığa değil nefer olmaya talip olduk” dedi.

Millet ve İYİ Parti için tabandan en tepeye kadar birer nefer olacaklarını söyleyen Supçin, “Pamukkale kurucu ilçe başkanlığı evrakının şahsıma tebliğinden, ilk olağan kongremize, bilahare 24 haziran seçim sürecinde ve sonrasından bu güne kadar hiçbir sorumluluktan kaçmadık. Yeni kurulan bir partinin üye kayıtlarını kısa bir sürede Bin ikiyüz civarına çıkararak bizden sonra yeni atanan yönetime emanet ettik. Yönetim kurulumuzla, mahalle temsilcilerimizle, sandık ve bina sorumlularımızla, hasılı tüm üyelerimiz ve dava arkadaşlarımızlaberaber kısa zamanda bir çok işe imza attık” diye konuştu.

Temasları sonrasında partililerin aday olması noktasındaki isteklerine kayıtsız kalmadığını kaydeden Supçin, “Yaptıklarımızın devamını getirmek, hayalimizdeki pamukkale teşkilatını tüm kurul ve üyelerimizle istişare ve bilim yoluyla oluşturup yolumuza devam etmek istiyoruz. Yalnızca seçim zamanları ve kongre zamanları değil sürekli sahada olmak için,sadece partililerimizin değil tüm halkımızın derdiyle dertlenip sevinçlerine ortak olmak için, üyelerimizin daveti Allah’ın izniyle Merkezefendi ilçemizde olduğu gibi Pamukkalemizi de belediye meclisimizle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi’nin esaretinden kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Supçin, kongre sürecinin son derece demokratik, hukuka uygun ve tüm adayların eşit yarışabileceği bir süreç olmasını, delege seçimlerinin mahallelerde gerçekleştirilmesini ve aynı zamanda kongreye katılımın azami seviyede tutulması için gayret gösterilmesini istediğini sözlerine ekledi.