Yılmaz: Pamukkale harekete geçiyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. Yılmaz: Pamukkale harekete geçiyor

Yılmaz: Pamukkale harekete geçiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ekim 2019 Cuma - 11:52Güncelleme: 4 Ekim 2019 Cuma - 11:53
Yılmaz: Pamukkale harekete geçiyor

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yapacakları çalışmalarla ilçede her derdin dermanı olmaya çalışacaklarını belirterek, “Pamukkale harekete geçiyor” dedi.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzasıyla Pamukkale İlçe Başkanlığına atandığını, bu görevin ardından parti misyonu doğrultusunda yürüyüşüne devam edeceğini, farklı siyasal enstrümanları kullanarak farklı siyasal çalışmaları ve yenilikleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

MHP’ye tam bağlı olduğunu, milliyetçi ve ülkücü camiaya bağlı olmaktan onur duyduğunu kaydeden Yılmaz, “Pamukkale ilçesinde, her bir noktada, her bir yerleşkede tarımın, turizmin, sanayinin, sosyoekonomik her grubun derdine, tasasına ortak olacağımızı, sorunların çözümü konusunda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmalarımızı yoğunlaştırmak suretiyle her derdin dermanı olmaya çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. MHP ve ülkücü camia marka değerini ortaya koymuş, yarım asrı geçen kutlu bir davadır. Pamukkale harekete geçiyor” dedi.

Pamukkale’de teşkilat çalışmalarını yoğunlaştırarak üye kaydını artırmayı, bu amaçla ziyaretler yapmayı planladıklarını dile getiren Yılmaz, bir soru üzerine ilk aşamada 5 bin üyeyi hedeflediklerini, 350 bin nüfusu ilçede bunu rahatlıkla gerçekleştireceklerine inandığını söyledi.