Varlıker: Kavgasız, hizipsiz bir yönetim olacağız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Varlıker: Kavgasız, hizipsiz bir yönetim olacağız

Varlıker: Kavgasız, hizipsiz bir yönetim olacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2017 Çarşamba - 13:15Güncelleme: 6 Aralık 2017 Çarşamba - 13:15
Varlıker: Kavgasız, hizipsiz bir yönetim olacağız

CHP Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Tolga Varlıker, gençlerin tecrübesi ile tecrübeyi bir araya getirip, kavga ve hizipçi anlayıştan uzak bir yönetim anlayışı oluşturmak üzere göreve talip olduklarını, birleştirici ve herkesi kucaklayan bir anlayışla CHP’ye hizmet edeceklerini söyledi.

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi’ne sayılı günler kala, ilçe başkanlığına aday olan genç işadamı Tolga Varlıker, basının karşısına çıkarak partililere mesajlar verdi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda ekip arkadaşlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Varlıker, siyasette aktif çalışmaya giden yolun Gerzele Mahallesi’ndeki parkın pazaryerine çevirme girişimiyle başladığını, Merkezefendi Belediyesi’nin bu uygulamasına karşı çıkıp 250-300 kişiyle çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Ekip arkadaşlarının Eskişehir gezisinde görüştükleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in başarıyı genç isimler, esnaf ve işadamlarını bir araya getirerek çalışmalarının sağladığını söylemesinin siyasete girmesinde önemli etkisi olduğunu da vurgulayan Varlıker, “Bu sözler bizim için bir ilham oldu. Elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ben CHP’li bir aileden geliyorum. Babam 68 kuşağından. 2010 yılından bu yana da CHP üyesiyim. Cumhuriyet Halk Evleri’nde görev aldım. Şimdi de gençlerin enerjisi ile tecrübeyi bir araya getirerek hizmet vermek üzere CHP Merkezefendi İlçe Beaşkanlığına aday oldum” dedi.

Varlıker: Kavgasız, hizipsiz bir yönetim olacağız

“CHP’LİLER OLARAK BİZ AİLEYİZ”

Dinamik bir kadroyla CHP’ye hizmete talip olduklarını dile getiren Varlıker, “Kavgasız, hizipsiz bir yönetim anlayışında olacağız. Tek amacımız olacak o da önce yerelde CHP iktidarı. Sonra da genel iktidar için Denizli’den katkı koymanın çabasında olacağız. CHP’de isimleri konuşmamak lazım. Biz bir aileyiz. CHP 50 kişinin etrafında dönmüyor. Biz, birleştirici güç olacağız, kavga etmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız” dedi.

KENDİLERİNİ TANITTILAR

Basın toplantısına katılan ve Varlıker’in ekibinde yer alan Sabri Yıldız, Namık Kemal Arı, Zeki Altuntaş, Ayşe Üge, Cansu Toprak, Neriman Ersoy, Çağrı Ünal, Tamer Şarkaya, Ahmet Güven, Hüsamettin Bozdağ, Ahmet Adıgüzel ve Kerem Tahir Üzelce kendilerini tanıttı.