Şeniz Doğan: Merkezefendi’yi ortak akılla yöneteceğiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Şeniz Doğan: Merkezefendi’yi ortak akılla yöneteceğiz

Şeniz Doğan: Merkezefendi’yi ortak akılla yöneteceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2019 Cumartesi - 23:35Güncelleme: 3 Mart 2019 Pazar - 12:34
Şeniz Doğan: Merkezefendi’yi ortak akılla yöneteceğiz

Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Denizli İl Koordinasyon Kurulu’nun düzenlediği “Kent Sempozyumu”nun konuğu olan Şeniz Doğan, Merkezefendi’yi uzmanlar ve halkın katılımıyla birlikte yöneteceklerinin altını çizdi, projeleri hazırlarken bile mimar ve mühendislerden gelen önerileri dikkate aldıklarını vurguladı.

TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu 2 gün süren Kent Sempozyumu gerçekleştirdi. Sempozyumun finalinde, mecliste grubu bulunan partilerin Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi belediye başkan adaylarının katıldığı bir forum düzenledi.

Mühendis ve mimarların karşısına çıkan isimlerin arasında CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan da vardı. İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, HDP Denizli Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Şerife Yıldırım ve CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile birlikte ter döktü.

Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyumda projelerini aktaran ve soruları yanıtlayan Şeniz Doğan, verdiği mesajlarla dikkatleri çekti. Doğan, Merkezefendi’yi uzmanların ve halkın katılımıyla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Projeleri hazırlarken bile mimar ve mühendislerden gelen önerileri dikkate aldıklarını belirten Doğan, ortaya koydukları projelerin hayata geçirilmesinden önce bir kez daha meslek odalarının kapılarını çalacaklarını ifade etti.

Geniş katılımın olduğu etkinlikte gerek duruşu, gerek söylemleri, gerekse projeleriyle dikkat çeken CHP’nin kadın belediye başkan adayı, mimar ve mühendislerden de geçer not aldı.