Şeniz Doğan mazbatasını aldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Şeniz Doğan mazbatasını aldı

Şeniz Doğan mazbatasını aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2019 Perşembe - 17:12Güncelleme: 4 Nisan 2019 Perşembe - 17:49
Şeniz Doğan mazbatasını aldı

Merkezefendi’nin yeni belediye başkanı CHP’li Şeniz Doğan, mazbatasını aldı.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimde AK Partili Muhammet Subaşıoğlu’nun yüzde 7 oy farkıyla geride bırakarak Merkezefendi’nin ilk kadın belediye başkanı olan Şeniz Doğan, İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı törenle mazbatasını alan Doğan, kendisine verilen desteğe bir kez daha teşekkür etti. 

Doğan, “Artık yerel seçimler bitti. Mazbatamızı aldık. Artık her Merkezefendilinin belediye başkanıyım. Merkezefendi’ye huzur gelmesini istiyoruz. Projelerimizi hayata geçirmek için heyecanlanıyoruz. Çünkü projelerimiz hazır, ekibimiz hazır. İstihdama yönelik projelerle yola çıktık. Projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi kapılarının vatandaşlara sonuna kadar açık olacağını söyleyen Doğan, “Herkesin ulaşabildiği belediye başkanı olacağım. Her zaman söylediğimiz gibi ortak akılla yöneteceğiz. Onların dertlerini sıkıntılarını dinlemek istiyoruz. Mahallerimizi ziyaret edeceğiz. Belediyemize gelemeyecek olan yaşlı vatandaşlarımız var, ben onların yanında olacağım. Aynı seçim dönemimizde yaptığımız gibi. Benim onlardan istediğim bana dua etmeleri. Ben onların güvenini biliyorum bana verdikleri sorumluluğu biliyorum” diye konuştu.