Meclis üyesi adaylarından ‘sorunlara derman olmaya geliyoruz’ bildirisi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Meclis üyesi adaylarından ‘sorunlara derman olmaya...

Meclis üyesi adaylarından ‘sorunlara derman olmaya geliyoruz’ bildirisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2019 Cumartesi - 11:01Güncelleme: 2 Mart 2019 Cumartesi - 11:01
Meclis üyesi adaylarından ‘sorunlara derman olmaya geliyoruz’ bildirisi

CHP’nin Buldan Belediye Meclis Üyesi adayları, yayınladıkları ortak bildiride ilçe halkına “sorunları biliyoruz ve derman olmak üzere geliyoruz” diye seslendi.

CHP Buldan Belediye Başkan Adayı Hikmet Şenözen ve İlçe Başkanı Mustafa Akın ile birlikte objektiflerin karşısına geçip toplu fotoğraf çektiren belediye meclis üyesi adayları, ardından ortak bir bildiriye imza attı.

“KATILIMCI BELEDİYECİLİK”

“Bizler, güzel ilçemizin sahip olduğu değerlerin farkındayız ve aktif, katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile üreten bir ilçe olmak adına bu görevlere talibiz” diye başlayan bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Tüm hayatını Buldan’da geçirmiş, sadece seçim dönemlerinde değil, hayatının her anında, dertlere derman olmak için gece gündüz herkesin yardımına koşmuş olan Hikmet Şenözen’in başkan adaylığında birleşmiş, sizlerin teveccühü ve sizlerle birlikte Buldan’ı yönetmek isteyen bir ekibiz.

Bizler; kapıları göstermelik değil, gönülden açmak için geliyoruz. İlçemizin sorunlarını çözmenin yolu, öncelikle bu sorunları doğru tespit etmekten geçmektedir. Bu nedenle yaklaşık 2 aydır, sizleri tek tek ziyaret ederek sorunları, talepleri sizlerden dinleyerek çözümler hazırlamaya çalışıyoruz. Buldan’ımızın, Buldanlının sorunlarını biliyoruz ve derman olmak üzere geliyoruz.

“HESAP VEREN ŞEFFAF YÖNETİM”

Bizim Belediyecilik anlayışımız; farklı fikirlere anlayışlı ve saygılı, çözüm odaklı, hakça paylaşım için sosyal adalet sağlayan, kaynakları verimli kullanan, hesap veren ve şeffaf yönetilen, kültür ve sanatı geliştiren, sorunların çözümü için tüm kurum ve kuruluşlarla iş biriliğine, güç biriliğine inanan, Buldan için yapılması gerekenleri bürokrasinin çarklarına kurban etmeyen herkesin Buldan da yaşamaktan mutlu olacağı bir belediyeclik olacaktır.

Bizler bu anlayış için çalışacağımıza söz veriyor, sizlerin tercihiniz, sadece seçim dönemlerinde hatırlayanlardan yana değil, gece gündüz, iyi günde, kötü günde, sizleri yalnız bırakmayandan yana kullanacağınıza olan inancımızın sonsuz olduğunu bilmeniz istiyoruz. Sizlerin sağduyunuza güveniyor, huzur içerisinde bir seçim süreci yaşamayı diliyor ve seçimlerin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”