Doğan: 1 Nisan’da bahar havası soluyacağız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Doğan: 1 Nisan’da bahar havası soluyacağız

Doğan: 1 Nisan’da bahar havası soluyacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ocak 2019 Çarşamba - 16:17Güncelleme: 23 Ocak 2019 Çarşamba - 16:17
Doğan: 1 Nisan’da bahar havası soluyacağız

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, martın sonunda baharın yaşanacağını, 1 Nisan’da bahar havasının solunacağını söyledi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, ziyaretlerini 1. Sanayi Sitesi’nde sürdürdü. Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de katıldığı esnaf ziyaretlerde, gençlik kollarının üyeleri esnafa simit ikramında bulundu.

Girdiği işyerlerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onların istek ve sorunlarını dinleyen Doğan, Merkezefendi Belediyesi yönetimiyle ilgili de bolca şikayetler aldı. Sohbetlerde esnaf, “Birçok arkadaşımız işletmesini kapatma aşamasında. Mevcut yönetimin hiçbir zaman esnafa yönelik bir projesi olmadı” diye yakındı.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

Merkezefendi’de hem işveren için hem de işçiler için rahat nefes aldıracak hamlelere imza atılacağını söyleyen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ise, “Esnafımızın yoğun olduğu bölgeleri canlandırmak adına çalışmalarımız sürecek. Esnaflarımıza asla sırt dönmeyeceğiz. Sadece seçim döneminde oy istemeye gelen, sonrasında esnafa dönüp bakmayanlar gibi olmayacağız. Biz her zaman vatandaşlarımızla bir olacak, birlikte hareket ederek, çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

“ESNAF DEĞİŞİM İSTİYOR”

Kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden ve esnafın değişim istediğini söyleyen Doğan, “Martın sonunda hep birlikte baharı yaşayacağız. 1 Nisan’da 1. Sanayi Sitesi’nde bahar havasını birlikte soluyacağız. Çalışan belediye, kazanan toplum, kazanan esnaf olacak. Biz esnafımızın, vatandaşımızın ve geleceğimizin dertlerine derman olmaya geliyoruz” diye konuştu.