Divarcı: Yola çıktığımda ne görüşme vardı ne de ittifak – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Yola çıktığımda ne görüşme vardı...

Divarcı: Yola çıktığımda ne görüşme vardı ne de ittifak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2019 Perşembe - 13:00Güncelleme: 31 Ocak 2019 Perşembe - 13:00
Divarcı: Yola çıktığımda ne görüşme vardı ne de ittifak

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, yola çıktığında CHP ile İYİ Parti arasında ittifaka ilişkin görüşmelerin olmadığını anımsatarak, “Kim ne yazarsa yazsın, kim ne derse desin yoluma bakarım” dedi.

İYİ Parti’nin Merkezefendi’de aday çıkarmayarak yaptığı jeste CHP’nin de Pamukkale adayını geri çekerek karşılık vereceğinin konuşulduğu günlerde, parti kurmaylarıyla birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Ahmet Divarcı, örgütten aldığı destekle “Şu partiden bu partiden şu kadar destek gelecek hesabı yapmadım. Partime güvenerek yola çıktım” açıklamasında bulundu.

Adaylığının 14 Kasım’da açıklandığını ve izmi ilk açıklananlardan olduğunu belirten Divarcı, “Protokole saygılıyım. Ama benim yola çıktığımda ne ittifak görüşmeleri vardı ne den ittifak vardı. İYİ Parti’de aday çıkarırsa 2 adaylı yarış nasıl olacak? Onu bilemiyorum. Ama kim ne yazarsa yazsın, kim ne derse desin ben yoluma bakarım. Sahadayım; görüşmeler yapıyorum, anketler yaptırıyoruz. Gittiğim yerlerde lehimize olan bir kırılma var. Beşeri ilişkilerime, mesleğimden kaynaklanan hizmetlerime güvenerek yola çıktım. Ben dava adamıyım. Bu mesele sağ-sol meselesi değil” dedi.

“PAMUKKALE DAHA GÜZEL OLACAK”

Pamukkale’nin kültürel ve doğal zenginliklerine vurgu yapan Divarcı, “Zenginlikleriyle güzel olan Pamukkale daha güzel olacak. Pamukkale’yi projelerimizle dünya kenti yapmaya hazırız. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Projelerimizi sanat ve kültür üzerine oluşturduk. Pamukkale kazanacak ve Pamukkale ile birlikte diğer 18 ilçe de kazanan olacak” diye konuştu.

“SEYİR TEPESİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK”

Divarcı, Seyir Tepesi ile ilgili bir soruya “Devlette devamlılık esastır. Başlanılmış bir proje var. Şehrin dinamikleriyle bir araya gelip neler yapılabileceğini değerlendireceğiz. Memleketin insanların danışmadan bir işe başlarsanız sonucu böyle olur. Tabi ki yarım bırakmayacağız. Rekreasyon uygulamalarıyla nasıl çok daha iyi kullanılabilir ona bakacağız” yanıtını verdi.

“HERKES YOLUNA BAKSIN”

İYİ Parti’nin ittifak kapsamındaki beklentinin gerçekleşmediğiyle ilgili soru üzerine de “CHP’nin Pamukkale adayı Ahmet Divarcı’dır. Seçime Divarcı ile katılacaktır. Herkes kendi yoluna baksın. Henüz açıkladıkları bir aday da yok” ifadesini kullandı.